Új hozzászólás Aktív témák
-
Akheron
senior tag
Gondolom igen, de lehet, hogy egyszerűbb akkor már egy minden szempontból megfelelő hűtőt venni

Én nemrég még Nexus tápot akartam venni (nx-4090, 27 ezer körül van MO-n), de mikor a külföldi lapokon megláttam, hogy ott szinte egyáltalán nem drágább a többi márkás tápnál, nyomban elillant minden ezirányú szándékom. Nem azért szeretnék tápot venni, hogy a Nexus termékek egyetlen magyarországi forgalmazóját gazdagítsam... Persze lehet, hogy más oka van ennek; mindenesetre azóta találtam egy sokkal jobb és olcsóbb tápot
-
Akheron
senior tag
Nekem egy olyan keret lenne jó, ami miatt nem kell kiszedni az 5,25-ös előlapokat
(a leendő házamon úgyis lyukacsozott)
Szerk: és persze 12-es ventivel; máskülönben az aerocool hard dock meg is felelne
Bár lehet, hogy nem kéne ekkora feneket keríteni, hogy 8-as vagy 12-es...
[Szerkesztve] -
Akheron
senior tag
Én is csak egy helyen láttam. Bővebben: link
(Nálam a venti inkább pozitívum, mert úgy néz ki, hogy mindenképp kelleni fog majd még egy, ami tolja be a levegőt.)
Egyébként attól tartok, hogy a címben szereplő túlzottan drága lesz a HP és a sok borda miatt.
Nekem a Nexus DiskTwin is tetszik például
Bővebben: link
Ezt kifejezetten zajcsökkentőnek hirdetik, de régebben olvastam róla egy tesztet, és aszerint hűtőnek sem utolsó
-
Akheron
senior tag
Ezt ismered? Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- Micro Four Thirds
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak még nem írtam át az adataimnál.