Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz nakos1212 #81574 üzenetére

    Ez igaz is lenne, ha az analog resze es az implementacio tok egyforma lenne. De nem az. Annyiban egyet ertek, hogy a dacok ara es minosege kozott gyakran nem sok relacio van (kabelek pepitaban), es hogy a dac chip maga sokat nem szamit, a design tobbet. De ugyanugy el lehet kefelni az egesz rendszert az eleje kotott pontatlan forrassal, utana meg kothetsz akarmit utana, ha szar.

    Az rme adi2 pl tud negy fuggetlen kivezerlesi szintet, a hozzaillesztett erosito mashogy fog megszolalni minden esetben. Meg ugyis, ha az erosio oldalan is illesztheto, es vegeredmenyben ugyanakkora erositest kapsz (a fenti benchmark vagy pl tobb nad tudja). Ezt sok kinai dac nem tudja, de igaz hogy azok is hasonloan remekul szolnak. Merni sokat ebbol nem fogsz, mert az erosito dinamikus mukodeset befolyasolja.

    A vaktesztek gyakran azert nem ernek semmit, mert az illetoknek nincs eleg tapasztalata az adott rendszerrel. Ha egyegy komponenst kicserelsz, illetszteni kellene az adott rendszerbe. Ez studiocuccoknal meg altalaban mukodik is, hifinel a legkevesbe sem. Vmelyik cucc az egyik felallasban, a masik meg a masikban fogja a legjobbat nyujtani. En egyegy komponenst hetekig tesztelek mire kb kiismerem a hangjat. Ebbol semmit se tapasztalsz egy vaktesztben, siman be lehet vinni barkit az erdobe akar egy szimpla illesztes megvaltoztatassal.

    A masik, hogy szinte minden valtoztatast meg lehet hallani egy jol ismert rendszerben, a kerdes inkabb az, hogy ez szamit e. Tobbnyire nem.

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák