Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz HSM #9321 üzenetére

    jo, mondjuk az 1000fpses kamera nem ket filler.

    igazabol fpst megerteni elegge egyszeru, onnantol hogy atugrunk frametimeokra, ne adj isten roundtrip timeokat nezunk az input es a megjelenitett kep kozott, na onnantol az usernek is jobban kell erteni. kerdes, hogy van-e erre energiaja vagy kapacitasa. megiscsak valaszido varianciara erzekeny valosideju rendszerekrol beszelunk.

    kb ugyanaz a helyzet, mint itt az oldalon az architekturalis elemzesek a kartyak startjanal: imadom oket, nemzetkozi mezonyben is kulonlegesek (gyakorlatilag a magyar mellett meg harom nyelven tudok annyira, hogy ilyen szintu technikai cikkeket megertsek), cserebe ha nem lenne egy digit szigorlat a hatam mogott regesregrol, akkor nem tudom mennyit ertenek beloluk:).

    monitorokban is igazad van. a vicc egyebkent az, hogy tavaly olvastam egy impactos kutatasi cikket immersion/virtual reality teruletrol kb a 90es evek masodik felebol, ahol tobbek kozott az input lagra is panaszkodtak, hogy semmit nem javult a helyzet. en csak mosolyogtam hogy ja, eltellt 15 ev, ehhez kepest ugyanott vagyunk. bonusz: a tobbkijelzos setupokat nem tartottak VRnek, mert nem zarja ki elegge a kulvilagot. pfff:DDD

    --

    btw: egyebkent ez is kb 1-2 eve van kint piacon, szoval lehet itt is az lesz, mint az eyefinitynel, aminel 1-1.5 evvel a megjelenese utan kb 10-15en hasznaltunk olyan setupot az egesz forumrol es kb a feluk jellemzoen munkara volt befogva. jelenleg viszont van valami mozgas itt is (csak a 970/980 topikban voltunk harman az aktiv forumozok kozott), plusz ceges laptopnal mergelodok hogy a beepitett intel csak ket kijelzot hajt meg, mig a 17"os desktop replacement a kolleganal megbirja a harmat. emlitett kollegan rohogtunk amikor hurcolni kellett, aztan amikor o ra tudta kotni a harmadik kijelzot mi meg nem, akkor picit alabbhagyott az oromunk:).

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák