Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    válasz 7time #9735 üzenetére

    szerintem a 390X árban nem lesz annyira közel a 980-hoz. Mármint marha boldog lennék ha 180k körül már kapható lenne, mert így több maradna abból a pénzből, amit a köv vga-mra tettem félre (és ami a megjelenésig még gyarapszik). De nem tartom realitásnak.
    Az ár/teljesítmény meg nem attól lesz a 980 szintjén, hogy olyan árban van mint az. A 390X-nek elég csúnyán illene megvernie a 980-at, ugyanis a Titan X-el van inkább kategóriában (az a full-fat maxwell)

    Televan: Nem feltétlen. A Titanok árai emlékeim szerint nem mentek le a 780 Ti érkezésekor, csak a Titan Black nyomott rajta valamennyit. A Titan Black pedig még mindig 1000-1200 dolcsi, hiába hogy kb ugyanott van játékteljesítményben tudtommal mint a 980 (az másik dolog hogy jóval nagyobb a memória sávszélessége , több a TMU-ja és SP/DP számításokban is erősebb)

    daveoff: ha fullhd-ra és egy darab játékra korlátozunk akkor persze, elég. A Crysis 1-nek is elég a 2 giga vram fullhd-ra :) Általánosságban viszont ettől független a 2 giga nem feltétlen elég fullhd-ra sem. Sőt a 3 giga sem feltétlen.

    [ Szerkesztve ]

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák