Új hozzászólás Aktív témák

  • Samus

    addikt

    Akkor kérdés. Tableten gondolkodom. A felhasználási terület éjjel ágyban netezni, közben zenét hallgatni, filmet/sorozatot nézni, PDF alapú magazinokat olvasni.

    Nem kérdés, hogy "minél olcsóbb, annál jobb" megoldás lenne a legjobb, viszont legyen teljesítménye is, nem akarom, hogy amiatt menjen el a kedvem az egésztől, mert a cucc akad, laggol. Kinéztem a Wayteq 7"-os kütyüjét, Mobilaréna nagyon dícséri. Igaz, hogy nincs 3G modem és GPS benne (mindkettő jó lenne, de ennyiért biztos, hogy nem kapok), de izmos a hardver, kapacitív multitapi a kijelző, és szép is. Leginkább erről érdekelne vélemény, ha esetleg valamely kolléga birtokol és használ efféle kütyüt (leginkább a felsoroltakra használva mik a tapasztalatok, mennyire gördülékeny a dolog, és hogy van-e FLASH támogatás?).

    Illetve egyéb ajánlásokat is szívesen fogadok (3G és/vagy GPS-el szerelt példányok árban hogy mozognak, stb.). Érdekelne, hogy egy 10" variáns (legolcsóbban az Archos 101-et láttam 60k-ért) mennyivel nyújt többet az említett 7"-nál (nyilván előny a nagyobb kijelző, de megér-e plusz 20000 forintot).

    Köszönöm :)

    '' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

Új hozzászólás Aktív témák