Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz #64638144 #168932 üzenetére

    Ha hiszed, ha nem vannak olyan emberek, akik sokmindent másképp csinálnak, mint ami másnak természetes.

    Pl. Van aki több különböző böngészőt is használ párhuzamosan (az, hogy neked/másnak ez mennyire érthetetlen legyen az a maguk dóga), szóval egy böngészőfüggetlen jelszó-, neadjIsten könyvjelzőkezelő marha jól jöhet adott esetben.

    A jelszavak tárolásával induló ″biztonsági″ megoldások nem álltak meg a jelszavak tárolásánál, egyéb érzékeny adatokat is lehet velük tárolni. Az pedig, hogy ki mit tekint érzékeny adatnak ugye egyéni szoc problem. Lehet neked, nekem, bárki másnak sose jutna eszébe bizonyos ″dolgokat″ ilyen módon tárolni, ami nagyrészt a saját megszokott/beszűkült felhasználásnak köszönhető és jellemzően, mikor saját felhasználástól eltérő használatáról olvas valaki, akkor a saját megszokásaiból kiindulva furcsáll dolgokat és esetleg értetlenkedik azokon.
    Lásd Fall-N, aki ″beleszűkült az Android világba″ és még kí is kéri magának, ha olyan alternatív APPot javasol valaki, ami nem csak Android-ra nyújt megoldást (ez úton is gratulálok neki ehhez :C )

    Egyébként rossebet sem érdekli hogy neked mi megfelelő (nem is tudom honnan vetted, hogy nekem fáj Te mit hogyan csinálsz :F ), Inkább azzal van gond, hogy ÉSZ NÉLKÜL hajtod a magadét és gondolkodás nélkül ″prédikálod″ a saját berögzültséged, nem bírod/akarod felfogni, hogy mások máshogy gondolkodnak, cselekednek, tesznek dolgokat, ami nagyon sokszor eltér attól, amit Te adott esetben tennél/használnál.

    Fogadd el egyszerűen, hogy nem csak az létezik, amiről úgy gondolod, hogy tökéletes :K

    Képzeld, vannak olyanok is, akik minden fiókhoz más-más email-t használnak. Erre is van már - esetleg nem Samu vagy Google szolgáltatás.

    Lehetne még ezt ragozni, de az ellentétek forrása megmarad: eltérő felhasználási körülmények és különböző elvárt igények miatt.

    Érdekes, hogy mi ki nem alakul egy alternatív app javaslatból...tök fölöslegesen :))

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák