Új hozzászólás Aktív témák

  • KamuMazsola

    őstag

    válasz Ájvé #130533 üzenetére

    Bocs srácok! A teljes tipus megnevezése Asus Pegasus 2 plus X550.
    Snapi 615, 3 GB ram, 16 GB rom, 5.5 FHD, JDI, Gorilla glass. A kijelzőnek tényleg szép képe van, az érintéseket jól érzékeli. A kamera szerintem átlagos, de mivel ez a telefon egy THL T6s-t váltott igazi megváltás. Áramellátásáról egy 3030mAh-s akku gondoskodik, ez elég jól hangzik, bár nem volt szinte 2 órám sem nyomkodni, mert a lányom birtokba vette, telepítette rá amit ilyenkor szokás, meg néhány játékot.
    Ami fontosabb, hogy a két simkártya mellé külön slotba lehet helyezni a microSD kártyát, igy az előző telafonról könnyen ment az átköltözés (képek, dokumentumok, jegyzetek).
    A telót itt vettem, itt pedig egy mobilarénás cikk (beharangozó) róla.
    A telefon elég könnyűnek tűnik, annak ellenére hogy fém keret öleli körül. Ez a fém keret elég puha (sérülékeny), másnap leesett a szőnyeg szegésére és az üveg és a keret találkozásánál kis alakváltozást szenvedett a fém keret. Az üveg nem sérült, nem karcolódott, kb 70-100 cm-ről esett le.
    Arany színű, de nem az a nagyon sárga, olyan halvány-arany, lányos. A hátlap nem fém, hanem műanyag, felülete a szálcsiszolt fémet utánozza.
    Igazi bemutatót nem tudok produkálni, mivel a lányom használja. Neki tetszik a külső, a belső nem érdekli, de azért az előző telójához képest pörgősebb, több ram és tárhely, erősebb soc, nagyobb és szebb kijelző. Én ennyi pénzért (36k) nem vettem volna meg, de nem akartam, hogy olyat vegyek neki, amit nem szívesen használ.

    Üdv.: KamuMazsola

Új hozzászólás Aktív témák