Új hozzászólás Aktív témák

  • norbz

    csendes tag

    válasz cappa72 #1408 üzenetére

    Van némi új infom közben. (x26i)

    Wifi: Néha brutálisan lelassul és utána általában el is veszti a hálózatot. Leszakad és kell neki 20-30mp mire újra csatlakozik. Tegnap egy 500MB-s letöltést csináltam wifin, és hát eléggé kínszenvedés volt. Újra kellett kezdeni vagy 5-ször.

    GPS: Mint sok más telefonnál, hát ebben sem megy :D Munkába menet próbáltam vele GPS jelet kerestetni. 3 műholdat sikerült megtalálnia, de azoknak is a jelerőssége valami hangyányi volt.
    Kell majd egy root és gps.conf, remélem az segít.

    NetworkLocation: Nem megy és nem tudok rájönni, hogy miért. A Location settingsben be van kapcsolva minden ami kell hozzá. A maps és semmi más app, ami használná nem képes megmondani h hol vagyok. Se wifi-n se 3G-n keresztül.
    NetworkLocationService sincs, így futni sem fut. Van helyette valami NetworkDiagnose, lehet h ICS-ben ez csinálná a location meghatározást?... Ez fut, de mégsem megy a dolog...

    XDA-n már van neki egy topic.
    Itt leírják a rootolást és egy wifi fix lehetőséget.

    Most 3 hétig nem lesz időm vele foglalkozni, majd utána nekilátok. Hátha az xda-s topic is megdagad akkorra. Jó lenne találni hozzá egy recovery modot is amivel lehet nandroid backupot készíteni és zipből telepíteni.

    Mivel az ALC '97 6ch intgrált hangkarim 8ch integráltra való cseréjére senki nem jelentkezett :D Ezért most keresek ugyanehhez a hangkarihoz +2 csatornát :D

Új hozzászólás Aktív témák