Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz #71562240 #1723 üzenetére

    :D (a hosszra) :C

    A maradekra: az egesz lanc jo kell hogy legyen. :K Tudod az aranyszabalyt, ahogy mindenki: szarbol nem lehet varat epiteni. Es egyetertek azzal, amit irtal, hangmernoki tudas vagy teljesitmeny ritkan jo, mondjuk valami nagy zenekarnal. Mashogy mikrofonoznam az egeszet es pulton adnek a dolognak ugy, hogy az utana ket sztereo forrasbol is ugy szoljon, mintha elottem jatszananak.

    Visszaadasban a hangszoro a legnagyobb tenyezo (szobaakusztikaval es hallgatoi pozicioval egyutt). Az, hogy a hangszoro mire kepes, meg a mogotte levo lanctol fugg. Az erosito hogyan hajtja, a forras milyen, ha van DAC, az rengeteget jelent (nem is a chip maga, hanem a szuro aramkorok mogotte es az analog kimenete), kabelek (interkonnekt, hangszorokabel)..

    Es ez csak a lanc. Ha ez ki van pofozva, lehet lamentalni azon, milyen a forras.

    Bar a sorrend oszinten: szinten mindegy. Egy lanc akkor tart, ha minden lancszem stabil. Ha akar csak az egyik is elszakad, lottek a dolognak. Kicsit a hifi is ilyen. Csucs, jol beallitott szetten is szar, ami eredetileg is szar (mastering, vagy felvetel minosege). Egy jo felvetel es szar, vagy egy-ket ponton hibas lanc vegeredmenye szinten rossz elmeny.

    Sajnos no mercy, stimmelnie kell mindennek + meg a csillagoknak is ugy egyuttallni az egen. :D En ezt vallom.

    Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

Új hozzászólás Aktív témák