Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz RetepNyaraB #2582 üzenetére

    Nincs kedvencem kifejezetten, de a német világot tény, hogy szeretem és szűk az a rés, amin bármi egyéb besugárzik és ingert vált ki pókerarcomon. (Nyilván érdekes poén, hogy Herreweghe pont belga, de gyanítom, járt a szomszédban, az ősei még lehetnek is onnan, szóval a vérében is lehet akár Bach). :D Ki tudja. Bach régen volt, Európa meg keveredett azóta eléggé.

    Két karmestert éltem meg, mindkettő szigorú volt nagyon.

    Nehéz profin csinálni. Herevéget nem ismerem úgy, mint Te, de vannak akik túllőnek egy célon, emberi stílusban, akárhogy. Lehet normálisan is szigorú lenni, még kiakadni is, meg lekezelő bunkó is lenni, széles a paletta sajna. Simán elhiszem. :K Nem tudom, mi a jobb: amikor nem tudja magáról az illető, hogy olyan, amilyen, vagy amikor tudatosság is társul mellé. Az ostoba és a rosszindulatú ugyanolyan kártékony, csak máshogy. Persze ha szakmailag volt kifogás, az más tészta, de ha tőle hangos az internet, akkor lehet, "csak" ízlésbeli eltérés volt. Nem tudom, Te ezt jobban látod, elfogadom amit írsz amúgy, nem köt semmi HW-hez :U

    E konkrét produkció nálam nagyon top, az összeset veri (de ez ízlés kérdés). Pont az a ritmus és dinamika, ahogy én szeretem.

    Semyon Bychkov vagy Gustavo Dudamel alá bármikor beállnék :K , persze a 100 főnél nagyobb összejöveteleket a törvény most tiltja, úgyhogy kilőve. De természetesen csak ezért nem. :))

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák