Új hozzászólás Aktív témák

  • kem

    addikt

    válasz butch3r #16922 üzenetére

    a 0fee ugy jun ki, hogy Coinbase PRO-ra beutalt EUR vagy GBP-bol veszek Bitcoint Limit orderrel. Itt annyi a kulombseg, hogy nem az orderbook tetejen levot vasarolod meg mint market ordernel, hanem akkor ervenyesul a tranzakcio amikor annak lesz egy ellenoldali eladasa. Ha fontot vagy eurot utalok ki ugyanolyan valuta szamlara akkor annak sincs feeje, es ugyanigy utalok befele is. Ha nincs euro szamlad amivel tudnal SEPA utalast kezdemenyezni, akkor a Revolutot ajanlom. Azt fel lehet tolteni Euroval magyar HUF alapu bankkartyarol es csak netes vasarlasnak veszi. Szinte az osszes lepes fee mentes, csak tudni kell pontosan mit csinalsz mikor. A sima Coinbase feluleten nagyon draga minden, ez szigoruana PRO amirol beszelek.

    A purse csak US, Japan, Canada es UK Amazonnal mukodik. Ha UK amazont szeretnel nezni azt ugy kell csinalni, hogy a termeket hozzaadod a kivansaglistadhoz(wishlist) az Amazon accountodban. Azt publikusra allitod, majd a public linkjevel importalod a Purse-be, igy meg tudja talalni amit linkeltel. Tegnap probaltam, elvileg be lehet neki allitani magyarorszagot, csak a postakoltseg felmegy. Egy SSD-nel kb 1800Ft-ra jott volna ki a csomag, azt elobb az amazonban kell kikalkulalni es annyival tobbet utalni be a Bitcoinbol mert a Purse azt nem tudja besaccolni. Abbol indul ki, hogy ingyenes a posta mert UK -> UK megy a csomag Amazon Primeal.

    Ha nem megy rajtam keresztul megrendelhetjuk, de szerintem be tudod igy mar allitani magadnak. A 33% kedvezmenyt is nyugodtan be lehet allitani, most kaptam meg mindket csomagot amit ugy rendeltem.

    #16921 Gyurma_13:

    Az a ficko semmit se kezdemenyezik. Kovetem Twitteren es borzasztoan ciki, hogy milyen egy beszari alak. Imadja Trumpot, utalja a bevandorlokat (HAHAHA mi?! Akkor o maga mi ezzel a magyar nevvel?) szoval nem sokat adnek a velemenyere. Egy zarkozott matematikus-ITs aki nem nagyon lat a szobajan kivulre. Anno szerencseje volt, hogy kriptografiaval foglalkozott es tudott forumon meg mailfolyamban Satoshival kommunikalni, de ha azokba beleolvasol az is latszik, hogy csak csodalkozik meg ertetlenkedik mint aki szellemet lat. Na mindegy, erdekes ezeket az embereket az emberi oldalukrol is megvizsgalni mielott megbizunk bennuk mint ideologiai megmondok.

    Amit mondasz vasarolj BTC-ert es potold az egy letezo mozgalom, "Spend And Replace" a neve de a BTC ideologiajaba nem nagyon fer mar bele a felfujt feek miatt, de ebbe most nem megyek bele, csak ennyit akartam hozzatenni hatha valakinek segitek sporolni es gyakorolni valodi hasznalatot. En nap mint nap hasznalok Bitcoint.

    [ Szerkesztve ]

    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák