Új hozzászólás Aktív témák

  • butch3r

    senior tag

    válasz jézusom #18803 üzenetére

    publikus cím: minden privát kulcshoz tartozik. ha utalni akarsz tudnod kell a címzett publikus címét. ha azt akarod, hogy neked utaljanak (tőzsdéről kiutalsz) a saját publikus címedet kell megadnod.
    privát kulcs: csak neked kéne tudnod.

    seed:
    12 vagy 24 szavas megoldás. ebből a 12 vagy 24 szóból generál a tárca alkalmazás egymester privát kulcsot, amiből aztán végtelen mennyiségben tud további privvát kulcsokat generálni. mivel a privát kulcsokból képződnek a publikus címek, így itt a seed-et kell megőrizned (és csak neked tudni) minden mást intéz a matematika neked. ha ide fogadnál pénzt, a wallett automatikusan fog generálni egy fogadó publikus címet. ha te utalnál ugyan úgy a másik fél publikus címe fog kelleni.

    itt egy leírás, nem győzöm hangsúlyozni hogy olvasd el.

    alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""
    [link]

    és mivel nem kerül pénzbe létrehozni egy tárcát majd megnézni ezeket, ezért javasoltam, hogy hozz létre pár teszt tárcát, hogy megnézd hogy működik, mire lenne szükséged ha utalnál, ha fogadnál stb

    szintén jó leírás, lépésről lépésre. sőt testnetes próbálgatás is van benne
    [link]

    18809: ezért mondtam, hogy hozz létre egy tárcát, játékból. rakd fel az appot, állíts be mindent amit kér, nézd meg, hogy milyen adatokat kér ha a send opcióba mész, nézd meg ugyan ezt ha a receive-be mész. mivel szeretnéd feltételezem eltenni amolyan paper wallettként és nem aktívan rajta hagyni a telefonodon (nem is ajánlott), ezért miután kijátszottad magad vele (send és receive menük megnézése) töröld le a telefonról. majd játszd el, mi lenne ha 2030 lenne és vissza akarnád állítani. (megkeresed a seed-ed, hova kell beírni stb) ha ezeken végig mész sokkal világosabb lesz minden. és nem kell rögtön ráutalnod, tudsz így tesztelni, nem kerül semmibe.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák