Új hozzászólás Aktív témák

  • vismaior04

    tag

    válasz csaba951 #18969 üzenetére

    Emlékszem már 2017 végén is attól tartottam, hogy a Tether balhé fogja bedönteni a piacot.
    Aztán valahogy nem lett belőle semmi, de a veszély nem múlt el, csak eltolódott.
    Mondjuk a veszély mértéke legalább mérséklődött azóta. Mert egyrészről rengeteg idejük és lehetőségük volt (a gyakorlatilag biztosnak mondható) fedezet hiány csökkentésére, másrészről meg azért elég szépen fut fel a jóval megbízhatóbb stable coinok piaci részesedése így azért legalábbis részlegesen lenne mire átálni az ökoszisztémának ha a Tether borul.
    Az már más kérdése, hogy totál káosz lenne nem kis ideig, vagyonok égnének el és az egész szegmenst évekkel vetné vissza.

    Én egyébként most annyira nem aggódom emiatt, kinőtte magát több szereplő is akinek túl sokba lenne a Tether és ezzel az egész piac borulása és jó esélyt látok rá, hogy ha arra kerül a sor inkább beszállnának valamilyen dealbe az amerikai kormány és a Tether között, hogy megoldást találjanak.

    (Aki azt hiszi ilyen nincs, majd alkalomadtán elmesélem az Mt Gox legújabb fejleményét, aholis egy venture capital cég gyönyörűen bemanőverezte magát az egész a japán kormányzat megbízottja által bonyolított civil rehabiliatation prodecúrába, autobuy-t kapott arra az esetre, ha valaki akciósan eladná a követelését, másik oldalról részleges pénzügyi felelősséget vállalt egy a követelések terhére pereskedő céggel szemben és egyéb nyalánkságok. Mert mindent lehet csak sok pénz és sok ügyvéd kell hozzá.)

Új hozzászólás Aktív témák