Új hozzászólás Aktív témák

  • Peddy789

    őstag

    válasz stewe780 #4151 üzenetére

    En epp most vettem learazott xb30-ast. Lattam enis hogy jon az uj szeria, de sose lehet tudni vacak lesz e, meg joval dragabb is lesz az tuti.

    Megvagyok lepve a max hangeron, baromi hangos, orulok hogy nem a dockin d fine melett dontottem. Nekem mar ezis epp eleg hangos, es meretre meg sulyra is hatareset hogy rendesen hordozhato legyen. Hetkoznapi eletben nemis lehet nagyon kihasznalni a maxot, az embernek vannak szomszedjai meg masok korulotte publikus tereken.
    Ami meglepett amugy hogy a vilagitas egeszen bejon. Belehet rakni olyan modba hogy a hulye stroboszkop villanos ledek nem mukodnek, igy elmegy. Egyik kozeli ismim tovabbrais epilepszias szoval ezert nem szimpi a cucc.
    Az NFC-t is nagyon ertekelem rajta, villamgyors a parositas, nemkell keresgelni.

    Az egyetlen dolog ami kicsit zavar ez az extra bass dolog, neha kikapcsolom, neha be, vannak esetek amikor tul sok a bass, de ha kikapcsolom akkormeg tul keves. Aztan lehet ez majd jobb lesz, sok youtube vidiben mondtak hogy x ido halgatas utan kezdett jobblenni a treble is. Jah meg a tolto, nemertem ki volt ez a f*** aki rabolintott hogy ne microusb legyen, dehat ennyit tullehet elni. Csak azert zavar ha mondjuk hazarepulok most meg egy tolto foglalja a helyet..

    Osszesegeben ilyen aron nagyon tuti szerintem, igaz nincs sok osszehasonlitasi alapom.

Új hozzászólás Aktív témák