Új hozzászólás Aktív témák

  • Petyuska111

    tag

    válasz Mitya2010 #6993 üzenetére

    40-60e ft kategóriában szerintem ezeket érdemes megnézni: Denon Envaya 250 és Marshall Stockwell 2. De az egyéni ízlésnek is nagy szerepe van, sokan ajánlják a Dockin D Fine-t, GGMM4-et, nekem speciel egyik hangja sem tetszik, de lehet h neked fog, hallgasd meg az összehasonlító oldalon őket. Meg a youtube-on a fő szakértő tesztjeit (linkekhez olvass vissza). Beszerzés: többnyire Amazon.de, ennél egyszerűbb nemigen lesz, kb. 3 nap alatt megjön, futár házhoz viszi. Hazai beszerzés többnyire felejtős, jóval drágább.

    "Mivel a régi hifi tornyok, házimozi rendszerek jóformán kihaltak" - na, van itt még valami, ami érdekes lehet. Engem is érint, mivel porosodik nálam egy komolyabb Technics torony, hangfalak, erősítő, kb. 20 éves, de teljesen jó állapotban van. Nemrég olvastam, hogy a Blitzwolfnak (meg másoknak is) vannak olyan bluetooth-os cuccai, amivel ezek a régi hangfalak bt-os lejátszóvá alakíthatók. Itt vannak.
    "Ezzel az eszközzel bármely jack, optikai, RCA bemenettel / kimenettel rendelkező eszközből Bluetooth-os lejátszót varázsolhatunk..." Ha jól értem, vagy aktív hangfal kell hozzá, vagy passzív hangfal erősítővel, régebbi eszközöknél ez utóbbi. Mivel ezek a régi hifi hangfalak (és erősítők) méretben, teljesítményben (elvileg) alázzák a bt-os hangszórókat, így jobb minőség kellene, hogy adódjon, de persze ez egyáltalán nem biztos, ha valaki használ ilyet, megírhatná a tapasztalatait.

Új hozzászólás Aktív témák