Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz ludsimon #41303 üzenetére

    Esetleg tedd félre a kocsira szánt pénzt, meg az elkövetkező évek 1-2milliós szervízköltségét, és ebből az x millió Ft-ból bérelj vmilyen élményautót az ilyen hétvégékre. Nem tudom mennyire lehet élményautókat bérelgetni, de összességében talán még olcsóbban is megúsznád, és nem közel 20 éves kocsival kéne gurulgass, hanem csak pár évesekkel.
    Kis keresgéléssel pl ezt találtam: [link]

    Most magamból kiindulva tél offos, tavasz és ősz fele kb szintén offos, nyáron is megesik, hogy heteken keresztül pont hétvégéken van ramaty idő, tehát a 6 hónapnyi hétvége az lenne 24 alkalom.
    Nyáron simán mehetne teljes hétvégére mondjuk minden 2. héten. A maradék össz-vissz 3 hónapban meg biztos elég lenne szintén 2hetente, de csak 1napokra.
    Ez így kb. nyáron 6x3 nap, tavasz+ősz pedig összesen 6nap ---> 24nap ---> 70ezer+áfa-ról indul itt az 1-3napos bérlés (kaución kívül nem tudom milyen rejtett költségek vannak, utánanéz akit érdekel az ilyesmi) --> 1.68mFt+áfa -> 2,13mFt a móka ára 1 évre elég új kocsikkal + üzemanyag, de az a sajátodba is menne, meg a sajátodra lenne ugye éves adó és éves biztosítás is.

    "Kilométerlimit: 250 km / nap (max. 2500km / hó), e felett 40Ft / km díjat számítunk fel.", ill. 3ezer Ft takarítási díj ha nem tisztán viszed vissza.

    Nem mondom, hogy megéri a dolog, de mint opció, nem biztos, hogy elvetendő.

Új hozzászólás Aktív témák