Új hozzászólás Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    Lehet itt mindenki okos, magamat is beleértve. De hülyék azért nem vagyunk, ezzel óvatosabban illene bánni!

    Volt pár új autóm itthoni kereskedésből is, azoknál is olyan hülyének nézték az embert, mint az állat. Volt, ahol egyszerre kettőt is vettünk ,és nem a legolcsóbbat; tökmindegy, aki paraszt az paraszt is marad, értem itt a szerelőket és munkafelvevőket. Ott legalább egyértelmű, ki a hülye vagy ki nézi annak a másikat.

    A BMW-nél ez máig nem egyértelmű, és bármennyire is szeretjük a márkát és az autóikat (én is), de ez a taktika, ami itt is jelen van (eltussolunk minden hibát, minden utólagos tuning vagy átalakítás következménye, még a pár ezek km-es autó motorjának belsejében is, ugye, Ezredes?) önmagáért beszél. Ne mondja itt senki nekem, hogy hülyeséget írok, inkább elevenítse fel a tavalyi eseményeket, amiket már sehogy nem tudott a gyártó kimagyarázni Dél-Koreában:

    Mintegy ezerkétszáz dél-koreai autótulajdonos csatlakozott a BMW autógyár ellen a motorok kigyulladása miatt induló gyűjtőperben a Korea Consumer Association fogyasztóvédelmi szervezet csütörtöki jelentése szerint.

    A szöuli központi kerületi bíróságon pénteken nyújtanak be keresetet a BMW ellen 1226 alperes képviseletében egyenként 15 millió von (11,5 ezer euró) kártérítési igénnyel a visszahívási akció miatt elszenvedett anyagi veszteségek és "lelki megterhelés" kompenzálására.

    Az idén Dél-Koreában közel negyven BMW típusú autó motorházában keletkezett tűz, személyi sérülés azonban nem történt. A BMW ezt követően 106 ezer autót hívott vissza ellenőrzésre az országban.

    A dél-koreai hatóságok vizsgálatot indítottak a tűzesetek okának megállapítására.

    A BMW szerint a tűzesetek legvalószínűbb oka a kipufogógáz nitrogén-oxid tartalmának a csökkentését végző kipufogógáz-visszavezető (exhaust gas recirculation, EGR) berendezés meghibásodásában keresendő.

    A dél-koreai rendőrség csütörtökön házkutatást tartott a BMW helyi leányvállalata, a BMW Korea hivatali központjában Szöulban annak megállapítására, hogy az autógyár tudatában volt-e a meghibásodásnak és igyekezett-e eltussolni azt.

    Tehát mindenki hülye Dél-Koreában is, ami - ha jól tévedek - a világ legnagyobb mértékben fejlődő országa. Hozzájuk képest mi itt Európában kismiskák vagyunk, de nagyon sokan a világ más részein is.

    A fejhajtós videó megvan ugye? Ez volt a legszebb beismerés a BMW-től, plusz egy nagy bocsánatkérés, amivel ténnyé vált az a fikció, miszerint a BMW-k gyári hiba miatt gyulladnak ki.

    [ Szerkesztve ]

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Új hozzászólás Aktív témák