Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolo79
csendes tag
na sikerült megoldanom, de az alap problémám még megvan, hogy ha a telefonommal csatlakozik a wifimre akkor egy idő után nincs kapcsolatom rajta pedig látszik hogy csatlakozva vagyok, sőt ha van hogy ledob netről a gépen is, és csak akkor jön vissza ha ki be kapcsolom a wifit, megőrülök

-
zsolo79
csendes tag
a digivel betudok lépni a netre, de a wifivel nincs internetkapcsolatom, reseteltem is újra raktam de nem kapcsolódik, vissza tettem a régi firmware-t is ismét reset újra telepítés, szintén nincs internetkapcsolat
-
zsolo79
csendes tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Csináltam egy firmware frissítést és azóta nem tudom használni a routeremet. Az alap problémám az volt hogy a telefonom hiába kapcsolódott a wifimmel, mégse tudott csatlakozni a netre, de laptopom működött rendesen. Ezért próbálkoztam, azt így jártam. Valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4643
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest