Új hozzászólás Aktív témák
-
agyaska1
csendes tag
Üdv! Érdeklődök ,hogy ezt a routert fel tudnám e ugy használni,hogy kliensként müködjön.Szóval arra gondoltam ,hogy a levehető antenna csatlakozásához antenna kábelt kötnék ,mivel az antenna tetőn van és ezen keresztül csatlakozna a szolgáltatóhoz. Ami még fontos volna ,hogy wifi legyen a lakásban.Valyon eza router alkalmas e ilyen felhasználásra?Köszi
-
kistacskó
csendes tag
Sziasztok. Segítségre lenne szükségem. van egy ilyen routerem és rendesen működött, de 2 napja a szolgáltatóm (UPC)kicserélte a modemet. Az új modem már wifis, de a modem az emeleten van és a földszintre kellene továbbra is, hogy használni tudjam. de sajnos működik a laptop csatlakozik kiírja, hogy a jelerősség kiváló de egy sárga felkiáltó jel jelenik meg. mi a teendő?
-
greenmeister
tag
Még egy utolsó dologról kérhetek árat? WD10EFRX ő egy 1 TB-os WD RED vinyó. EGy árat kérnék és azt hogy 5 év gari erre is lenne? Az már tuti hogy tőled rendelek vinyót csak nagy dilemmában vagyok hogy melyik az ideális.
-
Nagya21
addikt
Naszóva hogyasszongya!
Nekem egy Dir-400-as Kit-em van.
2008-ban vettem, állítólag 11 év gari van rá.
A Dir-615-ös router a Kitt-ből most kezdett halódni, el el dobálta a jelet, és sokszor csak a 2. ujraindítás segített
Persze a számla már a holdba, most kértem az Ipontól Ujat, ők azt mondják már nincs gari rá, de küldenek számlamásolatot (ha megkapom piros pontot írok fel nekik)
Tegnap irtam a forgalmazónak is, most várom ők mit mondanak a gariztatásra.
Üdv Nagya -
tumba
csendes tag
nekem meg par hete elkezdett szarakodni,nem kapcsolt be,kicsereltem a tapot a masik dlink tapjara es azzal ment vagy 2 hetet most viszont azzal sem kapcsol be!!valami segitseg kellene!!!
-
Soot
csendes tag
Üdv!
Olyan problémám lenne a készülékkel, kb 2 hete csinálja, újraindul random. Van amikor egymás után akárhányszor ha nem húzom ki az adaptert. Majd gondol egyet és helyre áll, akkor működik tökéletesen, majd újrakezdődik. Firmwaret frissítettem rajta, de nem orvosolta a problémát.Valaki találkozott már ezzel a jelenséggel?
Köszönöm! -
Buccer
tag
-
anonym1s
őstag
válasz
blueberry21 #125 üzenetére
Hali.
Lemaradt a ruter tipusa? Ez a dlink dir-615 tipusu ruter topikja, epp azert irtam ide mert ilyen ruterem van
Ja, az "altipus" D4"a 72 Mbps megközelítőleg a névleges 150 Mbps tényleges sebessége"
Ezt a mondatot en nem ertem.
Az eredeti fw-el 150mbps a sebesseg, az ujjal meg csak 72, es azt nem ertem miert.Visszaraktam az eredetit, itt egy kep rola:
Na es ez a sebesseg az uj fw-el csak 72mbps -
blueberry21
csendes tag
-
blueberry21
csendes tag
Szia!
Milyen sebességű a neted? A GO-RT-N150 nagyon minimál megoldás a routerek között és most diplomatikus voltam. Wifi-n, vagy vezetékkel csatlakozol? A uTorrentben max. letöltési sávszélességet is be tudsz állítani, az elvileg megoldhatja a "párhuzamos böngészési" gondokat. -
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Van egy ilyen ruterem, es az a gondom, hogy amiota felraktam a 4.13 firmware-t, csak 72Mbps sebesseggel csatlakozik a laptopomhoz. Az eredeti fw-el mindig stabil 150-et mutatott, es biztos hogy annyi volt, mert akkor nem szaggatott a HD film amikor halozaton keresztul jatszottam le, most meg szaggat. Csinaltam mar gyari beallitasok visszat de igy csak 72. Mi lehet a baj?
Ja, laptopban N-es wi-fi van a legutolso driverrel, ilyen: Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 100 -
timarobi
csendes tag
Vajon javitható?
-
timarobi
csendes tag
Sziasztok.
A következő problémám lenne. Dir-615 routeremen a power lámpa narancs szinnel világit, más lámpa semmi nem ég rajta. Halott lenne? Próbáltam resetet, de semmi. Előre is kösz a válaszokat. -
Nagya21
addikt
válasz
dvitamin #115 üzenetére
Hali!!
Nálam az volt a problem, hogy a router vegyes hálózatra volt állítva, a lányom notija meg csak G tudott, mikor a routert is csak G-re állítottam a probléma megszünt.(azóta noticsere volt, az ujnak meg mindegy)
Majd most a tablettel az jött elő, hogy nem szereti ha 6-os csatorna fölé ment az autómata kiválasztás, beállítottam fix 3-asra és most O.K.
Üdv Nagya -
Tybe3e
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy routert, beállítottam a pppoe dolgokat (digis net), megy is szépen a net, viszont ha elindítom az utorrentet akkor mintha "eldobná" a netet. Teljesen elmegy, csak az segít he leállítom az utorrent letöltést, vagy ha újrakapcsolódok. Hogyan lehetne megoldani hogy menjen az utorrent? A port forwardingot már próbáltam, virtual servert is, egyik sem segített. A router típusa: D-Link GO-RT-N150 (vagy másnéven DIR 601). Nagyon szépen megköszönöm előre is ha valaki segítene nekem. -
Tegla80
addikt
sziasztok
próbálkoztam már más topickban is,de senki nem válaszolt ezért megpróbálom itt is.
igaz nem konkrétan ez a router,de d-link és így gondolom nektek nem probléma
ezekre a kérdésekre keresnék válaszokat,illetve +oldásokat.
sajna nem vok nagy szaki,de ígyexem felfogni amit majd ajánlotok.[link]
thx előre is.
csao -
dvitamin
csendes tag
Sziasztok,
Újabb megmagyarázhatatlan problémával találkoztam.
Az esetek 99,9%-ban a router működik, felcsatlakozik rá bármelyik eszközöm, sávszél oké stb.
De ha céges laptoppal felcsatlakozom wifin, 1-2 percen belül elmegy a net.A: Várok pár percet (néha van 10 is) és magától rendbe jön.
B: Web-es felületen belépek a ->network setting és ott nyomok egy safe settings-t. Erre a net helyre áll és mindaddig nem szakad meg míg nem kapcsolom ki, majd újra be.Korábbi céges laptopom egy leharcolt darab volt. Gondoltam ez az ok. (XP futott rajta).
De sajna nem, mert van egy újabb, friss Win 7-tel és egy az egyben ugyan azt csinálja.Ha van tipp, esetleg találkoztatok már ilyennel/hasonlóval, várom a megoldásokat.
köszi!
-
aizen92
addikt
Hali!
Valaki tud segíteni abban h hogyan lehetne beállítani hogy egy bizonyos mac címre csak adott sebességet osszon ki? pl 100kbit és többet ne....Válaszokat előre is köszi!
-
Gibo
senior tag
-
Gibo
senior tag
válasz
gaben1117 #108 üzenetére
Sziasztok!
Kb 3 hete vettem egy dlink 615-ös routert, ami eddig kifogástalanul működött is, de ma este, miután leállítottam a gépet, áramtalanítottam (a modemnek néha szüksége van rá címszóval) , és visszakapcsoltam az áramot, mindössze a 2es és 4es lan jele villant fel zölden, aztán semmi. Azóta a router nem elérhető, és nem is világít rajta semmi...Vmi ötlet, hogy ezt hogyan lehetne megcsinálni? Nem akarok e miatt 40km-t autózni, hogy visszavihessem a mediamarktba...
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Hozzám jutott egy ilyen router. Szeretném beüzemelni, de nincs meg hozzá a telepítő cd. Tudna valaki segíteni, hogyan kezdjek hozzá anélkül? Vagy honnan tudnám letölteni a telepítő progiját? A d-link honlapot már próbáltam és nem jó.
Előre is köszi!
üdv
-
Gl4diator
tag
Bedöglött tegnap az Edimax routerem - állandóan eldobálta a jelet. Ezért nyakamba vettem a várost, és vettem egy ilyen dlink dir 615-öt találomra .Nem is olvastam előtte róla semmit, csak úgy megvettem. Gondoltam én naivan lesz vagy 20 perc a bekonfigurálás, aztán mehet is a buli. De nem
Eltartott vagy 5 órán keresztül,míg sikerült
Először is összekötöttem a routert a modemmel, meg a notebookot a routerrel rendesen ahogy le volt írva a manualban. Tűzfal kikapcs, vírusírtó kikapcs, wifi a notebookban letilt.
Először nem akarta elfogadni a jelszót amit a routernek adtam. Visszadobálta állandóan. Vagy 20-adjára sikerült, 20 reset után
kezdtem ideges lenni, ekkor már elment vagy 2 óra. Oké, menjünk tovább, aztán nem akarta elfogadni az internetszolgáltató nevét és jelszavát.
Majnem ledobtam a földre és ugráltam rajta.
Pedig jó adatokat írtam be, és akkor se akarta elfogadni. Hoppá - írja, nem jó adatokat adtam meg érdeklődjek az internetszolgáltató,nál!
Csezd meg! Elkezdtem gondolkodni hogy visszaviszem a boltba. Aztán valahogy véletlenül elfogadta (nem tudom hogy mi történt vele), de ez is vagy 20 próbálkozás után, ekkor már vagy 4 óra telt el hogy elkezdtem a műveletet.
Jé, már csak ssid nevet kéne neki adni, meg jelszót, nagyon jó, végre végzek! Működik a router, adja a jelet, de le kéne már titkosítani, nem akarom az egész utcát ellátni nettel
És a rohadék a végén egyáltalán nem engedi az ssid nevet adni,meg a jelszót! Állandóan visszadobál, nézzem meg a kábeleket, jó ssid nevet adtam-e meg? Dögölj meg!
Szerencsére a win7-ben megtaláltam hogy onnan is lehet a router pin kódjával megadva ssid nevet adni a hálózatnak meg jelszót generálni a routernek. Hálistennek végeztem, azóta működik rendesen! Nem hittem volna hogy ez ennyi ideig tartott!
Valami kínszenvedés volt
-
Soot
csendes tag
üdv!
nekem is ilyen routerem van, megvettem összedugdostam mindent, bele a netkábelt, nem állítottam semmit, tökéletesen működött mostanáig... leginkább wifi miatt használom. csatakoznék laptopról, csatlakozik, míg a windows kiírja alul h további beállításokra van szükség, rákattolok, és feugrik a dlinkes 404 ablak... o.O nem tudok rájönni mi a baja, nyomtam resetet mindent... azért furcsa mert megvétel után nem állítottam rajta semmit, és tökéletes volt, most meg semmire sem akar reagálni...
tudtok erről vmit?
kösz!
ui: közben megoldódott... másik routernek szált el az a kimenete, ami ehhez a routerhez jött... most már csak az okát kell megtudni... :/ -
adriano18
tag
üdv.
D-link DIR 615-ös routerem van, az a baja hogy ha vezeték nélküli részét használom szakadozik ha töltök vagy interneten játszok.... Mobillal is rácsatlakoztam elinditottam letöltést és megszakad... Ha vezetékkel kötöm össze a gépet és a routert akkor minden jó.
Mi lehet a baj?
-
LHunti
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is ilyen routerem van és nagyon megvoltam vele elégedve egészen 2 hónapig. Utána sajnos olyan hibát kezdett el produkálni hogy a 60/6Mbites netből csak 20 vagy 30Mbit letöltést adott át, a feltöltés meg pár kbit lett. Ekkor csináltam egy hardresetet rajta és újrakonfigoltam és megint jó lett, de érdekes mert ha egyszer is áramtalanítom a következő üzembehelyezésénél rögtön visszaesik a sebessége és megint lehet újrakonfigurálni az egészet
Ezért akartam keresni rá egy új firmwaret, de én nemtaláltam meg ezt a hw verziót a hivatalos honlapon: "Hardware Version: H1, Firmware Version: 8.00" Valaki tudna nekem segíteni hogy hol tudnák letölteni egy másik firmwaret? akár ugyanez is jó lenne, hátha megoldaná a problémát.
-
Nagya21
addikt
Hali!!
Nekem is ezt csinálja a lányom lapija(Winxp sp3), multkor egy virusirtás segített, tegnap pedig az, hogy kikapcsoltam a routert, laptopot egy estére, és reggel csináltam uj felhasználó beállításokat a laptopon(ami egyébkénz MSI VR610-es), egyenlőre mükszik.
Probáld meg a hálozatot nem vegyesben használni(G-N), hanem csak G-n.
Üdv Nagya -
dvitamin
csendes tag
Sziasztok,
Ismét van 1 kis gondom. Barátnőm laptopja (win 7) 2 naponta kb kitalálja, hogy nem látja a wifit. Persze a környező minden más wifit igen.
Az én xp-s gépem-nél nincs ilyen gond.Egyszer akkor jött helyre mikor a wp2 only-t levettem auto wpa/wp2-re. Következő alkalommal már ez sem segített.
Próbálkoztam már disconnect/connet-el., kihúztam-bedugtam stb.Valakinek tipp?
THX
-
morbias2
aktív tag
Ja a digi nem foglalkozik router problémával.Nekem is volt szerencsém velük beszélni
-
dvitamin
csendes tag
-
embe
nagyúr
Nemn hívom az ügyfélszolgálatot. Most router nélkül is elment a net, viszont 1-2 perc után magától visszajött. A szolgáltatóval most beszéltem, azt ígérték, ma kicserélik a modemet. Szerintem látott valamit a szerver gépen,mert míg beszéltünk azt mondta megnézi a gépen mit lát, és utána mondta a cserét..
-
morbias2
aktív tag
-
morbias2
aktív tag
Szerintem elsődlegesen router nélkül nézd meg.Ha nincs hiba akkor nézd át routerrel.
Mondjuk ha 15mbit re emelték azt simán vinnie kell. Nálam a digi 80mbit re átállás volt gond mivel nem bírta a routeremmin 150mbit router kellett.De a szolgáltatókkal is vigyázni kell!! Én fél évet szenvedtem velük mire megcsinálták a netet,és mindig azt mondták hogy semmi baja nem értik
-
embe
nagyúr
Hali!
Van egy D-Link DIR-501-es routerem, ami eldobálja a netet. A böngészőben belépve a beállítási menüjébe, azt reebotolva indul a net újra. 2 hónapja vettem. Rendben működött, míg a hálózaton nem csináltak egy sebesség növelést. Most hogy 15megás lett a netem azóta szarakodik. A szolgáltató azt mondta, hogy nem állítottak semmit sem el, csak 3x értékre emelték a sebességet. Eddig naponta szarakodott 1x. Ma megint volt valami karbantartás, és már most óránként dobja el a netet. Tuti összefüggés van a "karbantartás" és a hiba között.
w7 64 bites rendszert használok. Modem: Motorloa SB5101E
Most azt csinálom, hogy kiiktattam a dlink routert, és közvetlenül a modemről használom a netet. Kíváncsi vagyok így fog-e jelentkezni a hiba.Ötlet esetleg van valakinek mi lehet a gond?
-
dvitamin
csendes tag
Hali,
Nekem g/n van kiválasztva. De leteszteltem simán g-n is.
De a legfurcsább, hogyha routere rádugom a laptopom akkor is ugyan olyan alacsony a sebességátvitel.
Nekem nincs hozzá külön ilyen usb-s vevőm. de egy kis panel lakásban élek (50m2).
10 emeletes panel házak vesznek körül és akad pár wifi a környéken kétségtelen.
De auto channel scan-en van így meg kéne találja a legmegfelelőbb sávot magának. -
Nagya21
addikt
-
dvitamin
csendes tag
Sziasztok,
Ma kötötték be a digi-t. Belőttem a wifi-t de sajnos akár hogy állítgatom a sávszélességem töredéke jön csak át.
Netem 20/10 amit kábelen produkál is ha direktben dugom rá router-en kívül.
Viszont router-en keresztül kábellel vagy wifi-n át csak töredéke 5-6/1 jön.
channel scan: auto illetve n/g-n van
Valakinek tipp?
ezer thx!
-
delko1
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az ipad és a router összehangolásában.
Az ipad látja a routert( DI-524), de hiába írom be a jelszót, nem lehet rá csatlakozni.
Van valami ötletetek? -
dh66e
veterán
Szia!
Felhívtam őket,teljesen mást csináltam mint kellett volna .....
Segítettek megoldani a beállításokat kb 5 lépésből áll a rendszer felállítása egy rossz kód miatt nem tudtam csatlakozni,sőt még le is frissítettük a szoftját ,nagyon normális volt a kolléga részletesen elmagyarázott mindent.Köszi a segítséget még egyszer. -
dh66e
veterán
Köszi a gyors választ!
A használatija szerint 20mp kell a reseteléshez ezt megcsináltam,de végig villognak a ledek úgyhogy azt sem tudom hogy újraindul e.Admint beírtam ahogy kell a webes felületen,jelszó üresen maradt elindítom a wizardot és kéri itt is a régi jelszót ami ugye nincs meg és így új jelszót sem tudok beírni,na innen van végem,telepítő CD-ről szintén ez a helyzet.Egész hétvégén ezzel kínlódtam nem tudok rájönni hogy miért kell neki a jelszó ha resetelek,de még nem adom fel csak rájövök hogy mi a gond.
A legnagyobb gond az hogy ezt a routert átviszem a tesomhoz-én veszek másikat- és jó lenne tudnom hogy be tudom e neki állítani vagy sem.Valakinek van esetleg még tippje szívesen fogadom. -
morbias2
aktív tag
Hali!
A visszaállításhoz a routeren csináld, a következő lépéseket:Nyomd meg a reset gombot 10 másodpercig tartsd lenyomva a gombot. Használj a kis tárgyat, például egy gémkapocs stb..
Ne kapcsold ki a készüléket, míg a router újra nem indul.
A készülék most már újraindul, és amint a WLAN jelzőfény abbahagyja a villogást a router kell állítani.
Nyisd ki a webböngészőt, és írd be a 192.168.0.1-címet.
A bejelentkezési, írd az admin mint azonosítót és a jelszót hagyd üresen.
Utána már tudsz állítgatni benne.Lehet ezzel tudtam segíteni.
-
dh66e
veterán
Bocs hogy ideírok de hátha tudtok segíteni.Próbáltam másik dlink topicot is de agyhalott vagy nem tudják a választ.
Előbányásztam ideiglenes jelleggel egy DI-524 routert,de telepítéskor jelszót kér win7 64bit alatt.Réges rég ez a kütyü ment egy XP-s gépen gyönyörűen,de arra már nem emlékszem hogy mi volt a jelszó ill.felírtam valahová de költözködéskor elillant.Reseteltem a gépet,de telepítéskor megint kéri a jelszót.Beléptem a webes felületre,de ott nem tudom mit kell állítani ill beírni.
Tud valaki segíteni? -
zsolo79
csendes tag
na sikerült megoldanom, de az alap problémám még megvan, hogy ha a telefonommal csatlakozik a wifimre akkor egy idő után nincs kapcsolatom rajta pedig látszik hogy csatlakozva vagyok, sőt ha van hogy ledob netről a gépen is, és csak akkor jön vissza ha ki be kapcsolom a wifit, megőrülök
-
zsolo79
csendes tag
a digivel betudok lépni a netre, de a wifivel nincs internetkapcsolatom, reseteltem is újra raktam de nem kapcsolódik, vissza tettem a régi firmware-t is ismét reset újra telepítés, szintén nincs internetkapcsolat
-
-
zsolo79
csendes tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Csináltam egy firmware frissítést és azóta nem tudom használni a routeremet. Az alap problémám az volt hogy a telefonom hiába kapcsolódott a wifimmel, mégse tudott csatlakozni a netre, de laptopom működött rendesen. Ezért próbálkoztam, azt így jártam. Valakinek valami ötlete?
-
olpran001
csendes tag
Ugyanilyen routerem van nekem is, amire eddig 2 gép csatlakozott vezetékkel, de most beszeretnénk újítani egy vezeték nélküli kapcsolatot is az új gép elhelyezkedése miatt.
Az új hálókártyánál a feltétel hogy USB-s legyen egy régi alaplap miatt, de ezen kívül nem igazán tudom, mi alapján döntsek, 150 vagy 300 Mbit/s, ill. TP-Link vagy esetleg D-Link, stb...
Segítségetek előre is köszönöm. -
bandi0000
nagyúr
hali
nekem van egy Dlink DIR 501 tipusú wifis routerem, tudom hogy nem ez a topic de nem találtam pont ilyet és gondolom az összes dlinknek ugyanaz a beállítása...szóval össze van dugva meg minden, de nekem a gépen nincs netem viszont a wifi jelet azt küldi és jó is szóval hogyan tudom megoldani hogy legyen netem? amúgy vezetékes netem van, nem tárcsázós. -
morbias2
aktív tag
Sziasztok!
Nekem ilyen 615 van.A gondom az vele,hogy jáccok egy játékon (mw3) És nat mindig moderate nem open! 2 gép megy vele a másikon mindig open.Nem értem mitől van ez.
Sőt ha a notit is rákötöm ott is open a játék. :S
Ha valaki tud ebben segíteni azt előre is megköszönném!!!
üdv.
m2 -
retroid
senior tag
Azt nmtom de ha laptop nm látja az nmjo
Inkább lapotp mint a telo
-
retroid
senior tag
Ha b\g re rakom akk nem látja a laptopom
-
dh66e
veterán
Közben találtam csak rossz címszó alatt kerestem.
Azt szeretném megtudni hogy a DKT400 kitben lévő dir-615 router és dwa-140 stick win7 alatt működnek?Mert most olvasom hogy Vista meg XP támogatja,de win7-t nem írnak sehol sem.Esetleg ezekből van több verzió is mint a Belkinnél(v1,v2,stb)?Szóval ha valaki tudna segíteni jó lenne.
-
retroid
senior tag
Hali
Lenne pár kérdésem
Telóm csak a saját routeremet nem látja ami DIR-615 az összes szomszédosat igen(kb 10et)
Mit tudok csinálni hogy lássa?
Channel 13 ba van jelenleg a routerem WEP védelemmel van ellátva
-
dh66e
veterán
Sziasztok!
Hol kapom meg a legolcsóbban ezt a d-link kit-et? Igazából használt is jó lenne,ha nincs sehol.Előre is köszi a segítséget. -
Nagya21
addikt
válasz
forzamilan #46 üzenetére
Hal!!
A két külső 2dBi-s, a belső három aztat nemtom.
Üdv Nagya -
forzamilan
csendes tag
Helló!
Én most vettem egy ilyen masinát.
Annyi kérdésem lenne hogy hány dBi-elesek az antennák?
Előre is köszi a választ!Üdv.
-
vzoltan
aktív tag
Na csak megoldodott
nem ertem amugy miert de csak ebben a titkositasban tudnak a mobil eszkozeim az N onlyra csatlakozni:
WPA2 Personal
TKIP+AESha valaki igy jarna mint en, akkor ezzel menni fog.
-
vzoltan
aktív tag
na megjott a ruter. fel is raktam ra a dd-wrt-s firmware-t
ha N only-ra rakom a wifit, akkor se a mobilom se az ipadek nem csatlakoznak. latjak az ssid.-t de nem hajlandoak csatlakozni, pedig az ipad es a mobil is N-kepes.
Mi lehet a bibi?
-
vzoltan
aktív tag
Lassan 3eves a topic es csak ennyi hsz?
En a heten kapom meg ezt a routert, remelem dd-wrt.com os frissites utan nem lesz semmi gondom vele.
-
Nagya21
addikt
válasz
quixoticsnd #34 üzenetére
Hali!!
Nem rossz a készülék, hanem az usb kulcs tud ennyit.
A készülék wi-fin lazán tudja (saját usb kulcsával) a 25Mbps-t.
Éppen az általad leirtak miatt cseréltem le a tp-linket d-linkre(szigoruan kitt-ben).
Ja igen és nekem át van állítva csak G-s szabványra (mert ha vegyes akkor a lányom laptopján nincs internet)
Üdv Nagya -
quixoticsnd
csendes tag
Üdv.
Nekem is van egy ilyen típusú routerem és egy problémám is: egy TP-LINK 150Mbps Wireless Lite N usb-s adaptert használok hozzá, amivel működik, DE nem úgy ahogy kéne. A lényeg utp kábellel simán jön a 60-80Mbit lefele, szóval a modem leadja rendesen. viszont a wifiről akárhol (teszteltem saját wifis laptopokkal is) max 15Mbps a letőltési sebesség. a feltöltési sebességgel nincs gond az a wifin és kábelen is annyi amennyinek kell lennie az előfizetésem szerint 10Mbps. sokszor a feltőltésem gyorsabb mint a letöltés. Próbálkoztam több dologgal, de egyenlőre nem jártam sikerrel, lehet hogy rossz a készülék? ötletek?
köszi
-
danzig27
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. A frissítések között találtam egy olyat, hogy Bx illetve Dx. Ez mit jelent pontosan?Köszi
-
SzakiD
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy érdekes szitum, amire tapasztalt és segitőkész forumozót keresnék. A helyzet az hogy van egy Dlink DIR-615 wifi ami ha minden igaz 300 mbps-es tudna sugározni. A másik oldalon pedig egy TP-link TL-WN821N usb adapter ami 300 mbps-el tudna fogadni. Most ennek a fogadása 54 mbps, és nem értem hogy mi lehet a gond. Van egy másik TP-linkes usb adapterem az 150 mbps és annyin is megy. Nem tudok rájönni a 300-as miért csak 54-el megy. Valaki tud ebben segiteni ???? Köszönöm!
-
Ed07
csendes tag
Sziasztok! Nekem is ilyen routerem van nagyon jól muzsikál! Először is szeretném megkérdezni hogy a 2008 nov 22-ei firmware-nél van e újabb vagy magyarítás hozzá? Másodszor ami sokkal fontosabb lenne be lehet e állítani a routeren hogy ki mennyi sávszélességet kapjon? Le tudom e korlátozni? Ha meg tudom tenni akkor hol kell csinálni? Előre is köszi a segítséget.
-
UserX
addikt
Sziasztok!
A DDMT2 (Metin2 klón) játék nem akar elindulni. A következő hiba fogad indítás után: Run_path_empty . Biztos, hogy a router a ludas, mert mobil internettel működik. A logban a következő olvasható:
Van-e valakinek valami ötlete, hogy mit kellene állítani? Előre is kösz!
-
fiat312
csendes tag
Hi, sikerült megoldani a problémádat?
ip címet msold be, nevet nem kell megadni ill bármi01 is lehet akár, a torrent beállításokban a kapcsolatoknál egy fix portot állíts be, pl 11327, ne random változtassa, s a portoknál is ezt írd be 11327~11327, trafic type any.
remélem sikerrel jársz -
Ryan21
csendes tag
Sziasztok !
Nekem is ilyen routerem van , pc -mre van rákötve win xp sp3 rendszerrel , laptopom meg vezeték nélkül kapcsolódik rá és azon meg vista van. Mikor letöltök akár gépen akár laptopon időközönként megszakad a net. Szerintem a Routerrel van a baj. Ha szerintetek is akkor mit tehetnék ez ügyben h működjön rendesen a dolog ?Előre is köszönöm !
-
gaboca89
csendes tag
sziasztok
nemrég cserélve lett a rúterem egy ilyen típusra, eddig voltak vele gondok, szakadt a net stb. ezzel jol ment a dolog egy ideig, viszont most semmire nem reagál, net persze nincs és a legjobb hogy belülről jön valami kék fény ami eddig nem volt...
tudja valaki hogy mi lehet ez??
köszi -
Vettem egy ilyen jószágot. Erős 5 perc volt beállítani (CD-t ki sem bontottam), DI-524 után. Win7-en!
Nokia E90 is csípi, pörög vele a net. DI-524-el nem volt valami jó meg stabil.
N-es szabványon van (b/g/n). Mindenki szereti. -
New_Man
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Dlink Dir-615 routert. Elindítottam a telepítőt,követtem minden utasítást.
A problémám:
csatlakoztattam a pc-t a routerhez,a router jelzi,hogy csatlakoztatva van(világít a led),de a telepítő azt írja,hogy nem látja az eszközt, azaz a pc-t.
Megpróbáltam a laptopommal is,gond nélkül települt azonnal.
Szerintetek mi lehet a gond?A pc-n XP a laptopon win7 van.
Előre is köszi a választ!! -
MPowerPH
félisten
UPsz, valaki?!
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok.
Gondoltam ide beírom, hátha tud valaki segíteni. Szeretném beállítani ezen a 615-ös routeren a port forwardot, torrentre. Az előző kisebb d-link-en ez gond nélkül ment, itt viszont megakadtam. Nálam így néz ki a felület. A neten amit találtam leírások, teljesen más felületen mutatják be a dolgot.
Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném. -
gabesz.1986
tag
Hali!
Én is ilyen routert szeretnék vásárolni azt szeretném kérdezni hogy Relisys problémája egyedi vagy másnál is előjön mert nálam is előfordul hogy megszakad a net és nem szeretném minden szakadás után újracsatlakozni a routerrel. -
Relisys
senior tag
Hali!
Látom utánam nem sokan írtak ide... Na mindegy.
Megjelent az első hiba:
Miután megszakad az ADSL kapcsolat a router újra kapcsolódik, de még sincs net a gépeken. Ilyenkor be kell lépnem az admin részlegbe és manuálisan kell nyomnom egy disconnectet majd egy connectet. Ezután működik az internet.
Semmi beállítást nem változtattam. Egyszerűen magától kezdődött ez a hiba. Valakinek van ötlete hogy mi tévő legyek? -
Relisys
senior tag
Na halo!
Pénteken én is vettem egy ilyet. Eddig minden oké volt vele. Többszintes családi házba lakok és minden szinten van rendes jelerősség. Mobilommal is megy rendesen (E71). Set-be vettem, adtak hozzá egy usb wireless vevőt(n szabványút). Egy szóval teljesen meg vagyok vele elégedve. Talán egy dolog van amit hiányolok ami nem más mint a user manual. De végülis neten találtam hozzá. Esetleg akinek van ilyen routere az megtudja nekem mondani hogy a router oldalán levő gomb az mire jó? Ha megnyomom körülötte kéken világit minden, de nincs oda írva hogy mire jó. User manualba se találtam.
-
Nagya21
addikt
Hali!!
Én is a tegnapelőttig szivtam a beállítással a lányom laptopja és a router között(tipikussan voltnet -vannet probléma), de sikerült rájönni mi a bibi:
A routerben a wi-fi beállítások g-n-es szabványra voltak állítva, ezt nem szerette a lányom toplapja(előtte probléma mentessen üzemelt egy TP-linkkel, de annak kevés volt a sávszélessége router -laptop 6/14Mb router-számítogép10/6Mb).
Tegnapelőtt átálítottam csak g-re és azóta probléma mentessen üzemel semmi gond nincs.
A hozzáadott pendrive vevő viszont abszolút nem nyavajgott a beállítások végett azon volt végig net.Mostani sávszél 54g beállítással router-laptop14/14Mb, router-számítógép20/14Mb
Szerintem Kit-ben jobban megéri
Üdv Nagya -
mrsmart
csendes tag
Szia,
@Patriot87: Nekem ilyen routerem van, és teljesen meg vagyok vele elégedve (majdnem). Profin be lehet állítani mindent, de ahogy olvasom, ez Téged kevésbé érdekel...
Ami még fontos lehet számodra, hogy kb. hozzá nem értőnek is be lehet állítani 10 perc alatt, hogy működő neted legyen.@everyone: nade itt jön az én problémám: Vistát használok, és a laptomom n-es (a router is az). De valamiért csak g-snek ismeri fel
De ami jobban zavar, hogy csak 2500 KByte/s-el tud másolni, azaz még a g-s szintet sem éri el.
Hol lehet a bibi? Én csak a Vistára tudok gondolni..
Köszi
-
Patriot87
csendes tag
Sziasztok!
D-link DIR-615
Egy D-link Dir-615 -ös routert szeretnék vásárolni otthoni használatra. Azért nyitom a topicot, hogy megbizonyosodjam róla, megéri-e megvenni, nem feleslegesen veszem-e meg, mit kell még párosítanom mellé a vásárlás során, és nem utolsó sorban, ha másnak is ilyen routere van, illetve ilyet szeretne venni, biztosan neki is segítség!
Most egy vezetékes routerem van, amit nem én állítottam be, annyit tudok vele, hogy aktív kapcsolatot hozok létre és itt meg is állt a tudomány
Amiért az új routerre szükségem van, az egy lap-top a két asztali számítógép mellett! Szóval szeretnék feltenni egy pár kérdést és közölni egy-két információt: - megéri-e megvenni, vagy van-e ennél jobb ilyen árban? - mit kell ellenőriznem, hogy megbizonyosodjak róla, hogy mindhárom számítógéppel kompatibilis? Vagy hogyan derítem ki, hogy az asztali számítógépen a hálókártyák megfelelnek-e, esetleg kell vennem újakat?(antennásokat) - a router egy 60 nm2-es lakásban fogja megoldani az internet megosztást, hozzá teszem vasbeton az épületszerkezet. Bár lehet, hogy felesleges info, de azért leírtam ezt is. - meg lehet-e bízni a D-linkben, ha valakinek rossz vagy jó tapasztalatai vannak, azt is szívesen elolvasnám. - végül a [link] Nem nagyon értek még ezekhez a dolgokhoz, ezért is fordultam hozzátok! Ahogy olvasgattam a fórumokat, elég profi megoldásokat is felfedezni véltem. Köszönöm mindenkinek a válaszokat és a segítséget!
[ Módosította: philoxenia ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Google Pixel topik
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest