Új hozzászólás Aktív témák
-
Soot
csendes tag
Üdv!
Olyan problémám lenne a készülékkel, kb 2 hete csinálja, újraindul random. Van amikor egymás után akárhányszor ha nem húzom ki az adaptert. Majd gondol egyet és helyre áll, akkor működik tökéletesen, majd újrakezdődik. Firmwaret frissítettem rajta, de nem orvosolta a problémát.Valaki találkozott már ezzel a jelenséggel?
Köszönöm! -
Soot
csendes tag
üdv!
nekem is ilyen routerem van, megvettem összedugdostam mindent, bele a netkábelt, nem állítottam semmit, tökéletesen működött mostanáig... leginkább wifi miatt használom. csatakoznék laptopról, csatlakozik, míg a windows kiírja alul h további beállításokra van szükség, rákattolok, és feugrik a dlinkes 404 ablak... o.O nem tudok rájönni mi a baja, nyomtam resetet mindent... azért furcsa mert megvétel után nem állítottam rajta semmit, és tökéletes volt, most meg semmire sem akar reagálni...
tudtok erről vmit?
kösz!
ui: közben megoldódott... másik routernek szált el az a kimenete, ami ehhez a routerhez jött... most már csak az okát kell megtudni... :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Formula-1
- Autóhifi
- Arena Breakout: Infinite
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- E-roller topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung Galaxy Z Fold 7 16 GB/1TB Jetblack
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Furry 15 G8 i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/RTX A2000/FULL HD IPS
- Victus 16-r0013sl 16.1" FHD IPS i7-13700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Iphone 12 pro max
- ThinkPad P17 Gen2i 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest