Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Nemn hívom az ügyfélszolgálatot. Most router nélkül is elment a net, viszont 1-2 perc után magától visszajött. A szolgáltatóval most beszéltem, azt ígérték, ma kicserélik a modemet. Szerintem látott valamit a szerver gépen,mert míg beszéltünk azt mondta megnézi a gépen mit lát, és utána mondta a cserét..
-
embe
nagyúr
Hali!
Van egy D-Link DIR-501-es routerem, ami eldobálja a netet. A böngészőben belépve a beállítási menüjébe, azt reebotolva indul a net újra. 2 hónapja vettem. Rendben működött, míg a hálózaton nem csináltak egy sebesség növelést. Most hogy 15megás lett a netem azóta szarakodik. A szolgáltató azt mondta, hogy nem állítottak semmit sem el, csak 3x értékre emelték a sebességet. Eddig naponta szarakodott 1x. Ma megint volt valami karbantartás, és már most óránként dobja el a netet. Tuti összefüggés van a "karbantartás" és a hiba között.
w7 64 bites rendszert használok. Modem: Motorloa SB5101E
Most azt csinálom, hogy kiiktattam a dlink routert, és közvetlenül a modemről használom a netet. Kíváncsi vagyok így fog-e jelentkezni a hiba.Ötlet esetleg van valakinek mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)