Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
Naszóva hogyasszongya!
Nekem egy Dir-400-as Kit-em van.
2008-ban vettem, állítólag 11 év gari van rá.
A Dir-615-ös router a Kitt-ből most kezdett halódni, el el dobálta a jelet, és sokszor csak a 2. ujraindítás segített
Persze a számla már a holdba, most kértem az Ipontól Ujat, ők azt mondják már nincs gari rá, de küldenek számlamásolatot (ha megkapom piros pontot írok fel nekik)
Tegnap irtam a forgalmazónak is, most várom ők mit mondanak a gariztatásra.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
dvitamin
üzenetére
Hali!!
Nálam az volt a problem, hogy a router vegyes hálózatra volt állítva, a lányom notija meg csak G tudott, mikor a routert is csak G-re állítottam a probléma megszünt.(azóta noticsere volt, az ujnak meg mindegy)
Majd most a tablettel az jött elő, hogy nem szereti ha 6-os csatorna fölé ment az autómata kiválasztás, beállítottam fix 3-asra és most O.K.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Hali!!
Nekem is ezt csinálja a lányom lapija(Winxp sp3), multkor egy virusirtás segített, tegnap pedig az, hogy kikapcsoltam a routert, laptopot egy estére, és reggel csináltam uj felhasználó beállításokat a laptopon(ami egyébkénz MSI VR610-es), egyenlőre mükszik.
Probáld meg a hálozatot nem vegyesben használni(G-N), hanem csak G-n.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
-
-
Nagya21
addikt
válasz
forzamilan
üzenetére
Hal!!
A két külső 2dBi-s, a belső három aztat nemtom.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
quixoticsnd
üzenetére
Hali!!
Nem rossz a készülék, hanem az usb kulcs tud ennyit.

A készülék wi-fin lazán tudja (saját usb kulcsával) a 25Mbps-t.

Éppen az általad leirtak miatt cseréltem le a tp-linket d-linkre(szigoruan kitt-ben).
Ja igen és nekem át van állítva csak G-s szabványra (mert ha vegyes akkor a lányom laptopján nincs internet)
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Hali!!
Én is a tegnapelőttig szivtam a beállítással a lányom laptopja és a router között(tipikussan voltnet -vannet probléma)
, de sikerült rájönni mi a bibi:
A routerben a wi-fi beállítások g-n-es szabványra voltak állítva, ezt nem szerette a lányom toplapja(előtte probléma mentessen üzemelt egy TP-linkkel, de annak kevés volt a sávszélessége router -laptop 6/14Mb router-számítogép10/6Mb).
Tegnapelőtt átálítottam csak g-re és azóta probléma mentessen üzemel semmi gond nincs.
A hozzáadott pendrive vevő viszont abszolút nem nyavajgott a beállítások végett azon volt végig net.Mostani sávszél 54g beállítással router-laptop14/14Mb, router-számítógép20/14Mb
Szerintem Kit-ben jobban megéri
Üdv Nagya
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de sikerült rájönni mi a bibi: