Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
Szia!
Felhívtam őket,teljesen mást csináltam mint kellett volna .....
Segítettek megoldani a beállításokat kb 5 lépésből áll a rendszer felállítása egy rossz kód miatt nem tudtam csatlakozni,sőt még le is frissítettük a szoftját ,nagyon normális volt a kolléga részletesen elmagyarázott mindent.Köszi a segítséget még egyszer.
-
dh66e
veterán
Köszi a gyors választ!
A használatija szerint 20mp kell a reseteléshez ezt megcsináltam,de végig villognak a ledek úgyhogy azt sem tudom hogy újraindul e.Admint beírtam ahogy kell a webes felületen,jelszó üresen maradt elindítom a wizardot és kéri itt is a régi jelszót ami ugye nincs meg és így új jelszót sem tudok beírni,na innen van végem,telepítő CD-ről szintén ez a helyzet.Egész hétvégén ezzel kínlódtam nem tudok rájönni hogy miért kell neki a jelszó ha resetelek,de még nem adom fel csak rájövök hogy mi a gond.
A legnagyobb gond az hogy ezt a routert átviszem a tesomhoz-én veszek másikat- és jó lenne tudnom hogy be tudom e neki állítani vagy sem.Valakinek van esetleg még tippje szívesen fogadom.
-
dh66e
veterán
Bocs hogy ideírok de hátha tudtok segíteni.Próbáltam másik dlink topicot is de agyhalott vagy nem tudják a választ.
Előbányásztam ideiglenes jelleggel egy DI-524 routert,de telepítéskor jelszót kér win7 64bit alatt.Réges rég ez a kütyü ment egy XP-s gépen gyönyörűen,de arra már nem emlékszem hogy mi volt a jelszó ill.felírtam valahová de költözködéskor elillant.Reseteltem a gépet,de telepítéskor megint kéri a jelszót.Beléptem a webes felületre,de ott nem tudom mit kell állítani ill beírni.
Tud valaki segíteni? -
dh66e
veterán
Közben találtam csak rossz címszó alatt kerestem.

Azt szeretném megtudni hogy a DKT400 kitben lévő dir-615 router és dwa-140 stick win7 alatt működnek?Mert most olvasom hogy Vista meg XP támogatja,de win7-t nem írnak sehol sem.Esetleg ezekből van több verzió is mint a Belkinnél(v1,v2,stb)?Szóval ha valaki tudna segíteni jó lenne.

-
dh66e
veterán
Sziasztok!
Hol kapom meg a legolcsóbban ezt a d-link kit-et? Igazából használt is jó lenne,ha nincs sehol.Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Filmgyűjtés
- Motoros topic
- BMW topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest