Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    Jól beindult a folyamat a cégnél. Még hónapokkal ezelőtt volt a költségcsökkentő akció, amit felcsavartak egy újabb szintre, aztán tavasszal bejelentették, hogy a + variánsa ugyanannak beindul. Akkor jelentették be, hogy 1300 ember ki lesz csűrve.

    Ilyenkor ugye elég sok emberben megmozdul valami és elkezdenek keresni. És most ért be egy csomó embernél a folyamat. Ezen a héten elvileg már lefutott a kirugások sorozata és próbálják fixálni az új csoportokat. Erre szépen sorban állnak fel az emberek itt-ott.

    Szomszéd csoportban egy eletromágneses gurunak lett elég. Egy másik részlegen sorban mennek el az emberek, hetente 1-2 ember bemondja az unalmast. A főnökök ilyenkor vélhetően briketteket rosálnak az izgalomtól, mert folyamatosan mozgó célra próbáljál várat építeni. És még szerintem közel sem vagyunk a végén, mert lesz még pár kolléga tutira.

    Nálam ha minden jól megy akkor most fut a kábé 10-hetes titkosszolgálati átvilágítás. Ha akkor indult el, amikor sejtem, akkor karácsonyra talán lesz következő interjúm. Nem rohanunk..... :B

Új hozzászólás Aktív témák