Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz zetor2000 #137294 üzenetére

    "Nekem az alaplapom tartalmaz egy Armoury Crate dolgot."

    Na, most telepítettem egy Acer egyben PC-t. Vagy már írtam? Elsőre nem volt annyira összebaszva, mondom jó lesz ez így ahogy vagy, keylogger sem érdekel, offline marad és 1 darab licenszet fogok beírni. Adobe flash meg hasonlók voltak rajta, évek óta be sem kapcsolták. És persze egy leverhetetlen Norton Security, amitől pont borult az az 1 alkalmazás, amire jó lett volna. Pár óra hegesztés után ott bassza meg minden, ha már van rajta Home matrica, akkor felrakok egy olyat. Persze nem aktiválódott, de ez még a kisebbik nyűg, telepítés felénél eldobja a fele USB-t, de szerencsére volt mellettem HUB, szóval pen maradt a helyén, mellette lévő lukba ment a bill+egér és béke.

    És mivel itt is van fasza Acer update util, meg minden más, na mondom az majd rendbeteszi. Tette a fenét, akkor fut csak le, ha minden driver fent van és .net 4.5 (ezt úgy fejtsd meg logokból, mert nem az írja, hogy kell, hanem can't connect to server meg SSL error meg egyéb). A cuccnál szériaszám és típus alapján le lehet szedni mindent, de persze ez sem megy olyan könnyen, mint a Dellhp, mert USB nem lesz és mégis csak jobb egyenként összevadászni a drivereket. Aki meg ezek után gondolkodás nélkül azt mondja bármire, hogy 10 perc alatt fel lehet telepíteni, azt kérdés nélkül rúgnám fel a holdig. Pedig régebben lehetett rajta helyreállítós partíció, csak azt lebaszták, meg az utilját is.

    Mellékesen teljesen jó cucc lenne, csak halk a hangja. Monitor szép LEDes, szélesvászon, talpában van benne a PC és van +HDMI bement a monitorhoz.

    Cserébe elhatároztam, hogy odahaza hempergő laposok meg félkész dolgok úgy ki lesznek hajítva, mint azállat. Összetornyoztam szoba sarkába 1 métert, kicsit leválogatom és HWpiac, csókolom.

    Ma úgyis boldog vagyok, 1+ hete oblákolok egy WSUS szerverrel, mert itt is megnyertem magamnak A Projektet, rohangálok a 2 gyár meg odabent a 2 iroda közt és 1 hét hegesztés után legalább odáig eljutottam, hogy nem csak nem működik és terjeszti a frissítéseket, de a konzol sem indul, mert nem tud csatlakozni a DBhez. Nekem meg hol homály az egész úgyis.

Új hozzászólás Aktív témák