Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz ezittketto #46514 üzenetére

    Én az Aliexpressről rendeltem, a póstás bá' most nyomta a kezembe.
    Ránézésre kisebb, mint a review képeken.
    Ami a füledbe megy rész, az akkora átmérőjű, mint egy 5 Ft-os, de persze csak egy csonk megy a hallójáratba. Ehhez van 2x3 pár gumiharang, fekete és piros gyűrűs, nem tudom pontosan, mi az eltérés.
    A zsinórja egy önálló entitás, lecsatlakoztatható a fülesről. Az eleje a jacktől ~1m 20 centi, utána válik ketté. A bal és jobb fül felé menő zsinór legvége vastagított, és az ilyen fül hurok, rá kell venni magad, hogy a füledet körbe kell ezzel tekerni, mint a drótkeretes-rugósszárú szemüveggel. És a zsinór csavart, átlátszó szigetelés, ezüst színű vezető.

    Megszokást (?) igényel a behelyezése, nekem nem volt olyan triviális, mint a sima pántos fülesek, de megoldottam.Nekem az alap fül illeszték nem jött be, de eggyel nagyobb az már igen. Meg addigra rájöttem, hogy tegyem a fülembe, hogy jól is illeszkedjen.

    Ami tetszett, hogy Yello - The Expert full hangerőn libabőr. Szó szerint. Állatul szól, pedig ez csak mp3. Egyelőre a telefon van rákötve, az lesz neki az alap, de elég hangos, szerintem. Samsung Galaxy A70 ami jelenleg hajtja.

    Január 8án rendeltem, ma ~délben jött meg.
    Ennyit megér. (37.99 USD)

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák