Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz Gabibácsi #51913 üzenetére

    Erre mondtam a két "tyúkocskát", hátha.
    Nekem az egyik elég sokat segített. Ex-szel vettem fel a hitelt, de most már egyedül is menne a törlesztés. Régebben is ment volna, csak akkor ehettem volna a küszöböt hóvége felé :)
    Az meg nem finom.
    Sajna a CSOK eléggé felbas nyomta az ingastlan árakat, így most nem jó venni. Ráadásul az ÁFA változott, most az 27%, ami régen 5% volt... Vagy az újépítésű lakásoké volt ennyi, vagy az építőanyagé, vagy mind a kettőé, de ezek is jelentős emelkedéshez vezettek.
    Felénk épül jó kis lakópark, igaz, 3 hónapja épül, de gépet meg melóst még nem láttam erre. :) egyszer majd csak elkészül. Fain ingatlan alaprajzot viszont láttam benne. 2 erkély, egyik 2, másik 10 nm, emellé meg ~68nm kégli. Kelet-nyugati tájolás. Ha jól sejtem, ahogy épül, nincs előtte semmi, és nem is lesz már. Nap csak 3 után kezd odasütni, azaz nem túl meleg, de napos. Reggel meg a másik oldalt éri, oda ki lehet ülni reggelizni is, ott az erkély.
    Klímának elő van készítve minden lakás, gondolom, azt a 45-500mm es lukat gondolják annak, ahol a klíma cuccai átmennek a falon.

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák