Új hozzászólás Aktív témák

  • Sipi-

    tag

    válasz Bujdy81 #71033 üzenetére

    Persze, voltak/vannak előnyök is. Én is, a gyerekek is sokkal kipihentebbek, nincs rohanás, nyugodtabbak. Én már elég rég óta, asszony március közepe óta otthonról dolgozunk.
    Viszont a srácoknak hiányzik a heti 3 karate, 2 úszás plusz a tesiórák. Valamint a digitális oktatás a 3-os fiamnak annyiból állt, hogy kiadták, hogy könyvből mettől-meddig vegye át, a munkafüzet melyik feladatait küldje vissza. Néha 1-2 ppt prezentációt kaptak (amit más tanár csinált, csak gondolom tanáros facebook csoportban megosztotta). Online óra egy darab volt összesen.
    Az 5-es fiamnál volt heti 2 matek óra, de azt nem a saját tanára tartotta. A saját matektanár csak kiadott hetente 20-30 oldal tankönyvi anyagot meg hozzá a munkafüzetet, de vissza nem kellett semmit sem küldeni. Magyar online óra (heti egyszer) az utolsó 1-1,5 hónapban volt csak.
    Számonkérés nem volt normális (küldjél be házidolgozatot tesiből és énekből is, feladatlap megoldásra van 2 napod, stb.) Jah, és júniusban már nem is kaptak új anyagot, vége lett az évnek.
    Persze mi is tanultunk velük, de ez a félév elveszett szerintem az első félévhez képest.
    Ezzel szemben tesóm szintén 3-os fiának volt mindennap online órája, házi feladattal, amit aznap vissza kellett küldeni, számonkérés online (zoom meeting közben), versmondás online, stb.

    https://www.ferfiakonyhaban.hu

Új hozzászólás Aktív témák