Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz eattila #76100 üzenetére

    Én ma melóba menet a lámpánál utolértem egy Nishiki versenykerékpárt, ő a merőleges útról ért a kereszteződéshez. A csávón volt rendes MAMIL cucc, a bringa közepesen komolynak tűnt hátulról nézve, rendes bringás hátizsák és sisak volt rajta. Beálltam mögé a kis rövid szakaszon, amíg el nem kell fordulni a hosszú emelkedőre, ami a vágóhíd felé megy. Ott az esélytelenek nyugalmával mentem mögötte.

    A csávó a vízszintesen asszem 5. lánckeréken volt hátul és elöl a nagyon. Az emelkedőre érve viszont nem kezdett el erősen távolodni a horizont irányába, ahogy vártam, hanem leváltott a kis tányérra elöl és lelassult kábé 20 körülre, amit nem tudtam mire vélni. Annyira nem fújt a szél szembe, hogy ez indokolt legyen.

    Ezért az egyenes kormányos szintén Nishiki kerékpárommal szégyenszemre kielőztem a dombon felfelé a szarvkormányos Nishikit és kattintottam egyet még felfelé, aztán én távolodtam a horizont felé.

    Azt vártam, hogy majd a platón fenn begyorsul és lenyom, de amikor a logisztikai központnál visszanéztem a csóka le volt maradva 100 métert kábé. Akkor csak simán nem volt formában vagy indiszponált állapotba került, mint Forrest Gump. Esetleg sokkot kapott az én MAMIL felszerelésemtől...

    Rózsaszín zokni, piros cipő, kán-kános combmelegítőre ráhúzva a BIB short, felette kis sárga láthatósági mellény, amiből kilógott az élénk kék mez. Frecce Tricolore bandána a sisak alatt (+3 km/h instant) és kék váz a bringán sárga markolatokkal.

    Hiába, nem elég gyorsnak lenni, szép is legyen az ember... :B

Új hozzászólás Aktív témák