Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Gabibácsi #80585 üzenetére

    Szerintem megelőzte a korát, ahogy sok ilyen okos cucc is. Egyszerűen rossz volt az időzítése, bár idehaza azért Qtek szirszarból is eladtak párat. Palm meg végül összedőlt, holott mennyire ígéretes az egész.

    És ez kb. 3 évvel az első iPhone előtt úgy, hogy polcról le tudtad venni és működött, iPhonenak szerintem csak később hallottuk a hírét is.

    Nehéz ügy. 2001ben már használható magyar navigációs szoftver volt, HP cuccokhoz ingyen adták. 30ezer egy kábeles GPS vevő, később jöttek a BT-sek, Destinator, majd el is felejtettem a többit.

    Almáról fogalmam sem volt. Ami első droid kijött az jó darabig okádék volt, hardverek meg főleg. Ott is csak a nyomorék HWSW-n magyarázták, hogy pfúúúú ennek majd jogosultságkezelése lesz meg "igazi" oprendszer meg "Linux" alapú. Aztán tess, legnagyobb vírustenyészetes kókány vacak még most is :W Máig bonyolult dolog a mentés, vagy legtöbb guin a felugró üzenetek kezelése.

    Nyilván az első okosórát is nehéz ide venni, de jópofa volt. 25éve hol hallottunk ilyenről, hogy már akkor kiírta a részvényárfolyamokat (az nekem kifejezetten fontos :-P) de hívószámkijelzéses modul, időjárás előrejelzés és minimál naptár/satöbbi funkciók?

    Pár éve 5ezresért valaki el akart egyet adni, lehet hülye voltam mert nem vettem meg...

Új hozzászólás Aktív témák