Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Gabibácsi #80696 üzenetére

    Ja, nem szünetel, csak mindenfelől azt hallom, hogy nem fogadják. És telefonon fejtik meg, hogy halasztható sokáig. Anyós pld. most kétszer is eljutott dokihoz, máshol mások meg nem. Mintha Te sem kaptad volna meg a tesztet, ugye?

    Többi még majdnem paraszti ésszel is megy, mert ha csúcson van a kórház, aneszteseket elvitték haladó kategóriás covid osztályra, többi osztályt átalakították covidosra, akkor ki látna el és hol egy orrfolyásnál bonyolultabbat?

    Fatornyos falum híreit szoktam nézegetni, ott régebben a kórház szüntette be a rendeléseket, most háziorvosok is elúsztak, fele betegszabis, másikat nem tudom. Helyettesítő orvos van, ír felhőbe receptet, megyei kórház csak covidosat fogad. Kör bezárul, egyik azért nem fogad mert beteg vagy, másik azért, mert még nem eléggé, amúgy ha valami halasztható akkor telefonos diagnózis.

    Bár ez is olyan, hogy már szinte minden nap látok valahol méhészeket, csomó ismerős meg nem találkozott Velük. Pedig Ők is járnak mindenfelé. Eléggé durva, sima átlátszó fóliában tolják ki a halottat is baze :-O Bár lehet nem halott volt, csak így választják el a környezettől? Nem illik odamenni kérdezősködni, én csak a kocsmák költségvetését szoktam kifaggatni, az mókásabb témakör.

    De ha Gvadányira szeretnél költözni egy szép állapotú panel 10. emeletére kilátással, akkor most szabadult fel. Nappali félig leválasztott konyhával, 2 hálószoba, külön spejz-szerű izé meg minden.

Új hozzászólás Aktív témák