Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    válasz Bujdy81 #80840 üzenetére

    :DDD
    Remélem nem zárnak be semmit, mi most az őszi szünetben már kezdtünk kikészülni. Kicsi meg kb egész nap sír, nyöszörög, nyekereg, közben meg is fázott, foga is jön, éjjel sem alszik, ezáltal anya sem. Aztán van, hogy annyit üvölt éjjel, hogy a nagyot is felkelti, aki meg engem is.

    Legutóbb asszony hajnali 4kor felkeltett, hogy mostmár ő nem bírja tovább, muszáj aludnia, átadná a bébiőrt és ő bezárkózik a dolgozómban (van ott is ágy). Mire átért a hálóból a dolgozóba (egymás melletti helyiségek) hallotta, hogy már visszaaludtam és horkolok. Visszajött, felhangosította a bébiőrt maxra.
    Aztán kb 1órával később arra keltem, hogy nekiáll veszekedni, hogy a gyerek 10perce üvölt, amire ő fel is kelt bébiőr nélkül, és arra jött be a hálóba, hogy én horpasztok, miközben fejem mellett a bébiőrben a gyerek ordít. :C
    Na és akkor 6kor felkel a nagyobbik, hogy "apa felkelt a napocska"! Ezt csak azért mondja, mert amikor már hajnali 4-5közt ugrált rajtam, akkor azt merészeltem mondani neki, hogy aludjon még, mert a nap sem kelt fel, sötét van, mindenki alszik, aludjon ő is.
    Namost az óraátállítás nem segített ezen, a borús idő, viszont igen. Szóval párszor már a forró kakaót szürcsögve állunk ki a bejárati ajtóba és nézzük ahogy a nap előbújik a távoli horizonton. És olyankor odamorgok, hogy na látod, még csak most kel fel :U

Új hozzászólás Aktív témák