Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    Nálunk most 1 nap eltéréssel az ovi és az iskola is bevezette, hogy a gyereket leadni és felvenni is csak a kertben lehet. A szülő nem mehet be az épületbe. Reggel egyenként adják le a szülők a gyereket, kijön a személyzet, beviszi a gyereket, levetkőztetik, aztán mehet a helyére. Felvételkor SMS-t kell küldeni az oviban, akkor lejönnek a gyerekkel, felöltöztetik és kiadják. A suliban az épület kialakítása miatt elég kopogni az ablakon, aztán kiküldik a gyereket felöltözve.

    Ha nem esik, akkor móka, ha vízszintesen esik az eső, akkor úgy várakozol türelemmel.

    Tegnap este defektet javítottam és amikor összepattintottam volna a nyitható szemet, akkor kicsúszott a kezemből az egyik fele és a feszítő visszacsapta a láncot. A kis nyitószem pedig elrepült valahova a sufniban. Kerestem vagy 10 percet mindenhol, aztán feladtam (sosem késő feladni) és bementem a tartalékért. Veszek még párat, kell 8-as, 9-es és 10-es, hogy a teljes flórát lefedjem otthon.

    Van egy protó, amiről jól nem beszélünk. Ma megyek tesztelni egy közeli tesztpályára, ahol a gyártásból kipotyogott kocsikból tesztelnek periódikusan és véletlenszerűen is. Ott van egy komolyabb egyenes, meg egy kis ovál, ahol meg lehet küldeni a gépet. Tudok ismételt stresszteszteket is futtatni. Jelen állapotban olyan kraft van a gépben, hogy az ismételt 0-130-0 esetén a fékek lesznek előbb fáradtak, mint a motorok. Van pár szenzor a kocsiban, meg kiolvasok párszáz paramétert az inverterekből és a felettük levő vezérlő nódból. Jó móka lesz.

Új hozzászólás Aktív témák