Új hozzászólás Aktív témák

  • A. Crowley

    csendes tag

    Nabazmeg. Még mindig vakcina.
    Kiderült, hogy feleségem már februárban meg kellett volna kapja a vakcinát. Hogy mi a sztori? A balfasz házirovosok.
    Akihez 2019 óta jár dokihoz, nem vette fel praxisra (nem került bele a rendszerbe), hanem ambulánsan látta el. Ennek köszönhetően a mostani oltási rendszerben a bejelentett állandó lakcím szerinti háziorvoshoz került, ahol 3 héten keresztül minden héten szerepelt a beoltandók listáján - igaz, győri címmel. Majd valamilyen oknál fogva átkerült egy másik háziorvoshoz, akinek 6 hete szerepel az oltási listáján és jelenleg is ott van. Aki meg 6 hete nem hívja be oltáras, holott rengeteg Pfizer érkezik folyamatosan.
    Rengeteg kérdés merül fel:
    1. az aktuális háziorvos arra nem vette a fáradságot, hogy legalább azt leellenőrizze, hogy a komplett listáján rajta van-e. Mifaszér?
    2. Az első háziorvos - akit mellékesen keresett telefonon a feleségem vakcinaügyben miattam, - 3 hét alatt sem jutott el odáig, hogy már csak felhívom ezt a gyökeret, hogy mit akar itt Győrből?
    3. Akinek jelenleg is rajta van minden héten 2x a listáján, telefonszámmal, emaillel, már csak megkeresem kíváncsiságból, hogy kiskeziccsókolom, pöcsömért van győri címmel a mátészalkai listámon?
    4. Hogy került át az egyik szalkai orvos betegei közül át egy másikéra? Ki intézte el?
    Szóval kurvajó a rendszer.
    Most az van, hogy péntekig várunk, hogy behívják-e - átkerült az itteni orvos listájára, - ha nem, akkor tovább eszkalálódik az ügy.
    Az orvosok hetente 2x kapnak listát az oltandókról.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák