Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz Sasa22 #8974 üzenetére

    Na most David Luiz kapcsán már muszáj pár szót szólnom a teóriámról, miszerint a BPL játékosok statokon felül teljesítenek egyértelműen. Nem azért találom ki, hogy feleslegesen keltsem a feszkót, de egyszerűen Wl-ről WL-re ezt érzem, ezt nem tudom nem észrevenni.

    Amikor BPL csapat jön már előre tudom, hogy borzalmas nehéz meccs lesz, de amikor ilyen full seriea vagy full laliga szinte mindig tök simán nyerek több góllal. BPL-ben egyszerűen egy Salah, Lucas úgy futnak, hogy 3 védővel nem bírom őket beborítani, még inkább az én 92-es str-es védőm PATTAN le róluk, kész vicc. Érdekes ezt más bajnokságokban játszó játékosoknál NEM tapasztaltam...

    Továbbá az a Fabinho is kész vicc a középpályán, azt az embert direkt próbálom kerülni, mert ahol ő van ott kb 20 méteres körzetben nem lehet átvinni a labdát, olyan az az ember mint egy élő blokád komolyan! Persze jók is a statjai de pl egy Casemiro-nál miért nem érzem ezt?

    Másik ilyen áthatolhatatlan játékos Van Dijk! Az az ember állítom a legjobb védő a játékban, mondat befejezve. Egyszerűen bevonzza a labdát, azon a térfélen ahol ő van megszűnik minden létforma és mint egy fekete lyuk beszív mindent és mindenkit, nem lehet keresztül mászni rajta még 50 méteres keresztátadásokkal sem! Én tényleg próbáltam, oldalváltást mindent, de mindenhol ott van, hirtelen felbukkan és nem tudod átrágni magad rajta, hihetetlen.

    Kapus is vicc, Schmeichel... de nem ám a Peter hohóóó, a 84-es a Kasper!!! Konkrétan mindent véd az a kapus, simán egy Courtois szintet képvisel, nála is egyértelműen látszik, amit én csak úgy hívok hogy a "premier league faktor".

    Ne mondja nekem senki, hogy ő ezeket nem vette észre, nagyon durván látszik és érződik. Persze kérdezhetitek, akkor miért nincs BPL csapatom? Sokat filóztam rajta, pont ez az OP-ság miatt, annak ellenére, hogy idén egyértelműen NEM akartam BPL csapatot építen, egyszerűen azért mert mindenkinek az van és beleuntam, én egy picit egyedibb csapatot akartam mindenképp. Viszont olyan szinten erősebbek a BPL játékosok és nem statokban hanem egy láthatatlan együtthatóban, ami tolja őket, hogy komolyan elgondolkoztam rajta. Szomorú, hogy ennyire tolva vannak...

Új hozzászólás Aktív témák