Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    válasz Tibiajax #131374 üzenetére

    [kép]

    hehe. kamaszkoromban kilóra megvett, testvééér.

    ***

    Klaus (2019)
    1080p eng

    azzal kezdeném, hogy ritkán látok Viszláttól 99%-is meseértékelést, szóval már csak ezért is nekiláttam a két ünnep között. a topic egyhangú véleményéhez hozzá szeretném adni az enyémet is. rajongok a jó mesékért és bár nincs dömping,mindig van pár kellemes darab. igazán jó viszont még így is párját ritkítja. a Klaus ilyen. szerintem minden ízében pazar, bájos és szép, hibátlan összhanggal eltalált módon kellemesen szomorú. a grafika nagyon jó, bár kissé szokatlan. ha belemerül az ember, hamar megszereti. egy továbbajánlásom volt és nagy sikernek örvendett, az idei év egyik toplistása számomra.

    Closer (2004)
    1080p eng

    sok választásom nem volt, a párom választotta, leültem, nézni kellett. a borító után mondjuk sok fenntartásom nem volt, remek színész-csapat köszönt vissza. szeretem az ilyen filmeket. amikor egy életszagú történetet visznek vászonra, ami emberekről, érzésekről, sokszor hétköznapi - de közel sem egyszerű - akadályokről vagy élményekről szól. rendben volt ez a film, nem csalódtam egyik színészi játékban sem, bár kiemelkedő pillanat szerintem kevés volt. ettől persze még teljesen magával tudott ragadni, indulatokkal együtt. főleg ha egy-egy szituációt át tud érezni valaki... aki egy nem hétköznapi, bár mégsem ritka kompozíciót nézne a párkapcsolatokról, inkább dráma, mintsem vígjáték szemszögből, annak nyugodt szívvel ajánlom. ha még nem látta volna persze, mert ugye 16 éves. újszülöttnek ugye minden új, haha.

    #131409, oriic:

    F9-et tárt karokkal várom és üdvözlöm, végre rendes film :D

    nagy kedvencem a Mortal realm és az anime műfaj, külön-külön és együtt is. péntek estére is be van már hűtve pár Guinness és készülünk a local Mortal X tournament-re ... de ez a trailer valahogy gyengécske, nem fogott meg.

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák