Új hozzászólás Aktív témák

  • velizare

    nagyúr

    válasz ReFleXx #12059 üzenetére

    családi ismerős a szerelő, különösebben nem ismeri a típust, a márkát sem nagyon, viszont ott lakik a második szomszédban, és át lehet rángatni mondjuk karácsony másnapján. na meg ismerik a helyi ford márkaszervízben, és kölcsönadják neki a célszerszámokat és az útmutatókat, ha kéri, meg el is mondják, mi a gond. viszont mivel családi ismerős, nem fogok nekiállni pampogni neki, nem akarok összeveszni vele, annyit ez nekem nem ér.
    egy 200+ kmes autópálya etap végén vettem észre, hogy kopog, amikor lejöttünk a pályáról. erő nem ment el, ellenőrzőlámpa nincs, szóval nem gyújtás.
    rákérdezett a helyi ford márkaszervízben, ott azt mondták, hogy ha melegen nem kopog, az már jó, ezt a típust ezzel a hibával tovább ők sem szokták javítgatni. persze lehet még, kiszedik a motorból a vezérműtengelyt, és a hengereket, és elküldik taszárra, ott foglalkoznak azzal, hogy méretre köszörüljék, és a márkaszervíz is oda hordja őket.

    @Lomha 8V: köszi, rákérdezek ismerősöknél, kinek van olyan szerelője, aki esetleg bevállalja. annyit mondott, hogy az új szettből csak azt kellett kifizetnie, amit fel is használ.

    [ Szerkesztve ]

    Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

Új hozzászólás Aktív témák