Új hozzászólás Aktív témák
-
zjuhasz
aktív tag
no, most elkezdett haldokolni a monitor.
Gép indítás után átvált kékre a lámpája, de kép nincs, csak a háttérvilágítást kapcsolja fel. Mindegy, hogy DVI vagy D-Subon megy a jel.
Áramtalanítás vagy sokadik újraindítás után pedig bejön a kép, mintha mi sem történt volna.
vajon ez is csak kondi gond? Esetleg Pesten ajánlott monitorszerviz? -
ddekany
veterán
Persze aki még nem tette, az próbáljon meg ki-be forrasztani kondenzátort valami kidobni való cuccból (a fő bölcsesség, hogy nem közvetlenül a forrasz drótot kell melegíteni -- youtube-on el lehet lesni egyebeket). Meg figyelni kell, hogy hol volt az eredeti kondenzátor oldalára felfestve a csík, és a beszereltet is ugyan úgy kell betenni, nem fordítva! A legnagyobb (brutál nagy) kondenzátor lábát meg inkább nem fogdosni, mert lehet az már elég nagyot tud ütni (de nem tudom, nem próbáltam ki...
). Új kondi adatinál meg a lényeg, hogy ugyan annyi uF legyen ráírva, és minimum annyi V mint a régire (a több sosem baj), és minimum akkora hőmérséklet is (a több nem baj). Meg persze Lomex-ben pl. oda is lehet adni az eladónak, hogy tschókolom, ehelyett kéne. (Mindez tápra vonatkozik... alaplap kényesebb téma.)
-
ddekany
veterán
Ma reggel már képtelen volt elindulni, szóval szétkaptam... ééés csodák csodája
a táp egyik kondenzátora fel volt fújódva. Lecseréltem a kondenzátort (az új kemény 65 Ft volt), és azóta gond nélkül megy. Mondjuk jó sokat szívtam az egésszel, mert magasabb volt az új kondenzátor vagy fél cm-el, ezért ki kellett fúrnom/reszelnem dolgokat, hogy beférjen. De szóval, aki nem fatálisan kétbalkezes, és van forrasztó cucca, az nyugodtan álljon neki... ennyiből meg lehet úszni + idő, ami 20 perc max, ha nem túl magas a kondenzátor. (El lehet képzelni, ha én kiskerben 65 forintért kapok ilyen kondenzátort, mennyibe kerülhetett volna nekik, ha valami normálisabbat tesznek be...)
-
ddekany
veterán
válasz
freddirty #796 üzenetére
"Élt kb. 5 évet. Nem rossz."
Nem rossz? Manapság lehet, hogy már ennek is örülni kell, de szvsz anyja p...át ennek a pocsékló társadalomnak. A régebbi 15"-os samsungomat is még használják (most kb 8 éves), sőt annak elődjét is, ami tán már 10-is, igaz nem 5*8 órában... Amúgy én P19-2-m is most 5 éves kb., szóval itt retteghetek, mikor kell előrántanom 70-100e-t új nem-TN monitorra.
-
freddirty
senior tag
A céges monitorom nemrég kilehelte a lelkét. Először csak enhény elkezdett "fodrozódni" a kép. Ez idővel erősödött, majd már az amperszagot is érezni lehetett. Lekapcsoltam mert nagyon úgy nézett ki hogy kigyullad. Élt kb. 5 évet. Nem rossz. Nagyon jó képe volt.
Hirtelenjében egy Benq-t TN-es kaptam helyette. Na ha valaminek a képe szar akkor ez az. -
vakisz
csendes tag
Hali
Valaki nézi még ezt a rovatot? Eléggé kihalt pedig jó lenne ha tudna valaki válszolni.
-
vakisz
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy hol találok a monitorhoz egy színkalibrációt(melyik színt mennyire állítsam) és hozzá egy színprofilt. Láttam vhol egy hirdetést de ott 10000-ért vállalták a kalibrálást.
Az is jó lenne ha tudnátok linket adni, ahol találok ehhez a monitorhoz beállításokat. -
attiati
veterán
és mennyi lehet a reális ára most 3 évesen, figyelembe véve időtállóságát, és hogy használt?
-
zjuhasz
aktív tag
Én már nyüstölöm pár éve. Anno voltak gondjam vele, mert néha nem látta az (Ati) videokártyából érkező digitális jelet és csak analógon ment. Uaz a kártya samsung monitorral jó volt. Azóta már másik videokártyám van (ez már Nvidia) és semmi probléma. Színek, fényerő, minden konstans(nak tűnik).
Nem bántam meg és ha így bírja, még jó pár évig nem költök monitorra.Egyébként hogyan tudom kinyerni az üzemórák számát?
-
attiati
veterán
De üzemórára Te írtad, hogy 500 van benne. Azt csak saccoltad?
És akkor hogyhogy nem adtad el azóta?
Te vagy eddig már 3-ból a 3. aki hírdette, és mégsem adta el. Ennyire ragaszkodóak ezek a monitorok?Privátra: Mondom, mekkora tahóság, hogy nem vagy képes válaszolni. Azt hittem arra érted, hogy már korábban válaszoltál, és olvassam el ott
-
ddekany
veterán
Ja, látom a privátos kérdésedet, akkor inkább ide válaszolok:
A "vékony betűk" jelenség... az szerintem csupán a lekapcsolhatatlan élesítő (sharpen) szűrés hatása. Az legalábbis tuti hogy van rajta ilyen szűrő. Nekem nem volt különösen zavaró, mert elég enyhe, de meg kellett szoknia az agyamnak, hogy gondolatban kicsit unsharpen-je a képet amit lát.
Ami cikisebb, legalábbis az én példányomban, hogy a háttérvilágítás ereje ingadozik, konkrétan enyhén pislákol a monitor, mint mikor gyertyafénynél nézel valamit. Ez elsősorban csak akkor látszik, ha jó erősen feltekered a fényerőt, és világos állóképet nézel. Ez engem ezért nem nagyon zavar, mert én csak filmet nézek úgy (ott nem látod mivel eleve nyugtalan a kép és kevés a fehér), szövegszerkeszős feladatoknál meg erősen letekerem a fényerőt. Grafikázásnál viszont zavaró lehet, bár ez is olyan, hogy ha nem kifejezetten világos a kép, megszokható.
A Rev számokról meg üzemórákról nem tudok semmit...
-
attiati
veterán
ez a topik szinte napra pontosan 2 éve csak úgy meghalt?
van még valakinek ilyen monitorja 2-3 év után is? Mik a tapasztalatok?
-
M0RGI
őstag
Mindenesetre érdekes ez az egész:
P19-2 LTM190E4 PVA
F-S szerint: 1000:1, 280 cd, 12/8 ms
Samsung szerint: 1500:1 v. 1000:1, 250 cd, 25/8 v 20/8 ms
Akkora káosz uralkodik itt, mint a fene.... -
ddekany
veterán
Gondolom amíg nyomni akarták az ezen a panelon alapuló monitorokat addig S-PVA-nak mondták, amikor már inkább újabb típusokat akarnának eladni akkor meg már nem... ilyesmi. Szóval ezekkel a panel adatokkal is bizonyára az lesz a gond, hogy publikusak (már amiket te megtalálsz), szóval nyilván nem fognak mindíg igazat mondani, mert akkor az azokon alapuló monitorok is seperc alatt lebuknának.
-
M0RGI
őstag
Most akkor milyen panel van ebben a monitorban?
Én eredetileg úgy tudtam, hogy LTM190E4 és megkérdeztem a Samsungot hogy árulja már el.
Ezt a mailt kaptam:
LTM190E4 has PVA liquid crystal mode.
We have LTM190E1 which is slim & narrow and SPVA mode.
Except that, all the product smaller than 20'' are PVA mode.
Most már végképp nem tudom mi van. -
M0RGI
őstag
A cég szerint akiktől megrendeltem a P19-2-t, jelenleg nem lehet kapni az országban. Így valszeg. 2-3 hetet kell várni rá.
Szomorú vagyok.
[Szerkesztve] -
ddekany
veterán
Szerintem csak arra céloztak, hogy kicsomagolás után nem kell szerelni.
Egyébként, újabb különlegesség... ma, vagy 500 óra sikeres üzemelés után, növesztett egy világításba ragadt zöld sub-subpixelt a monitorom. Ahogy szabadszemmel elnéztem, a > alakú subpixelnek (lásd régebbi hozzászolást) a hegye ragadt zöldbe. Ilyen kategóriáról sem hallottam még... sub-subpixel hiba. Pedig ha belegondolunk, ilyen is lehet, mivel a subpixel több részből áll, legalábbis ilyen VA-s paneloknál. Szerencsére alíg látszik, mivel olyan pici.
[Szerkesztve] -
M0RGI
őstag
Most akkor ebben a monitorban nem SPVA panel van, hanem sima PVA???
[link] -
Racecam
nagyúr
-
ddekany
veterán
Igen, 100 mm csavartálvolságú VESA.
Egyébként, érdekes alakúak a (szub)pixelek ezen a panelon... nem négyzetek, hanem egymásba csúszó nyilak:
Minden ilyen kis > egy szubpixel. Azaz az a három színes négyzet fent 3x3 pixeles, nem egy.
Itt meg a filmszallagon a jukak egy-egy különálló fehér pixel.
(Egyébként jól vagyok...)
[Szerkesztve] -
M0RGI
őstag
Nem egy nagy itt az élet.
Falra felszerelhető a P19-2 ?
[Szerkesztve] -
M0RGI
őstag
Pesten tudtok mondani valami helyet, ahol tuti ki van rakva a monitor és meg lehet nézni külön gépre kötve tesztprogramokkal, mozgóképekkel????
Addig nem akarom megvenni míg nem látok valahol élőben. -
zjuhasz
aktív tag
Bárhol is veszitek, ha a ''Profi'' szervíz a garanciális partner, akkor ez értékcsökkentő hatású. Szept 5-e óta ülnek az enyémen, de a telefonban azt mondták, talán a héten most már hozzákezdenek!
off: Nincs erre valami max. határidő? Régen volt a 15, meg 30 nap, de úgy tudom, ezeket eltörölték és helyette az értelmezhetetlen ''minél rövidebb idő alatt'' szöveg került a jogszabályba.
-
M0RGI
őstag
Üdv!
Pesten tudtok mondani valami helyet, ahol tuti ki van rakva a monitor és meg lehet nézni külön gépre kötve tesztprogramokkal, mozgóképekkel????
Fehérváron akkor rendelik csak meg ha tuti megveszem és azért látnom kéne élőben előtte.
Amúgy telón itt azt mondták, 71880 bruttó az ára. 3x rákérdeztem, hogy biztos? Mondta a pali, igen ennyi. Ez is valami elírás lesz náluk. -
ddekany
veterán
Amennyire tudom, azoknak a ViewSonic-oknak gyakran X alakzatban egyenletnen a világosságuk, azaz dereng a sarkuk, változatos mértékben. (Meg aztán, a VP930-at ne kapod meg 77e-ért, P19-2 viszont azonnal kaphatsz annyiért...
) Másfelöl, a ViewSonic-nak talán nem szutyok a háttérvilágítása, és talán nem nyomtak rá viccből élesítést...
[Szerkesztve] -
M0RGI
őstag
Bár most a Viewsonic VP930-t látva elbizonytalanodtam.
Győzzetek meg a P19-2-ről. -
Lacix29
őstag
Van egy olyan érzésem hogy semennyire. (az az oldal akkoriban nem nagyon komálta a Samsung paneles monitorokat, inkább az AUO-t favorizálta, most nem tudom mi a helyzet)
Lásd: [link]
We were testing for gaming capability using the following titles: Command & Conquer Renegade, Unreal Tournament 2004, CounterStrike Condition Zero, WarCraft, Enter the Matrix, Farcry, Doom III and Need for Speed Underground 2. From our point of view, in none of the games did the model show any kind of noticeable weaknesses. -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Tudom, hogy ez megítélés kérdése, de az egyik oldalon ([link]ezt találtam a monitorról:
''We could try to find the words, but we feel that it is best to be direct: this panel sucks for games''
Mennyire van ennek létjogosultsága? -
ddekany
veterán
válasz
Fastercowboy #731 üzenetére
''Mit értesz azalatt, h. az ''élesítés amit csinál, nem mindenkinek jön be''?''
Kb azt csinálja, mintha rajzprogramnan egy nagyon enyhe sharpening-et rányomnál a képre. És nem lehet lekapcsolni sehol... és igen, DVI-vel és natív felbontáson (is). Az, hogy nem mindenkinek jön be: Néha nemlétező dolgokat rajzol oda... aki használt sharpeninget rajzprogramokban, az tudja hogy közel sem csak pozitív hatása van, hanem bizony béha vonalakat húz be oda ahol nem is volt vonal, aurákat csinál a sötét dolkok körül, stb. Ennek köszönhető pl. a fekete betűk körüli vilgos kontur, amit a legtöbb ember tudatosan nem lát, hanem úgy érzi hogy valahogy vékonyakabbak a betűk mint szoktak. Emlékszem hogy a ''vékony betűk'' miatt egyesek itt meg akartak válni a monitoruktól, annyira zavarta őket. Meg pesze aki firkál néha, annak eleve zavaró hogy olyan dolgokat lát amit nem rajzolt oda (ez volt a probléma a 970P-vel is). -
Fastercowboy
tag
Már egy ideje filózom a vásárláson. Mint írtam, a 970 volt a kiszemelt, de az kb. 20 rugóval drágább. Annyival meg nem hiszem, h. jobb. Viszont a Belinea 90 rugó körül mozog, ha jól tudom, és olvasgata a teszteket ez a FS azért jobb monitor. Köszi a segítséget.
Már írtam is a Pclandnek, kíváncsian várom, válaszolnak-e. -
Racecam
nagyúr
válasz
Fastercowboy #733 üzenetére
Ha valóban egy árban vannak, akkor én ezt választanám.
Sőt, még akkor is, ha picit drágább.
Nekem a játékokra elég a 8 ms. -
Fastercowboy
tag
Köszi, igazából a Te válaszodra vártam, olvasgatva a hozzászólásokat úgy látom, Te vagy a főguru a témában.
Gondolom az buta kérdés, h. ennyi pénzért ez v. inkább a 10 19 20-as Belinea érné-e meg jobban?
A tesztet olvasva ez majdhogynem a 970P szintjét tudja vlmivel gyengébb válaszidővel, de játékhoz sztem elég lesz a 8ms is. -
Racecam
nagyúr
válasz
Fastercowboy #728 üzenetére
Nincs különbség.
A fekete ''keretes'' mindig drágább volt.
30 nap teljeskörű pixelhiba garancia, a mindig fényes, ill. mindig sötét pixelekre. [link]
(PCLand-nál, azért erre kérdezz rá, ki tudja honnan szerzik be a monitorokat!! -
ddekany
veterán
válasz
<Adamsky> #729 üzenetére
Érdekes... Miklandnál meg burttó 139,500 (nettó 116,250). Az hogy nagyon megéri-e... hááát, veszélyes darab egy kicsit, mert az élesítés amit csinál az nem mindenkinek jön be, meg az se hogy gagyi a háttér világítás erősségének a stabilitása (ez utóbbit gondolom a legtöbben nem látják). Ezektől eltekintve persze zsíír.
Ja persze, a legolcsóbb továbbra is nálam: 77e, fekete, és megnézhető hogy pixelhiba mentes-e (az) + általában megnézhető hogy bejön-e. Hmmm? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Fastercowboy #728 üzenetére
Hát ez elég vicces. Nézem ezt a PCLand-os árlistát, és azt látom, hogy a fehér keretű az 88,6e Ft a fekete pedig 105,4e Ft.
Az eltérő előlapon kívül én nem tudok semmi különbségről a két monitor esetében, szóval ez szvsz. elírás lesz. Ha mégsem, akkor vedd meg a fehéret, mert ennyiért nagyon megéri. -
Fastercowboy
tag
Sziasztok!
Már egy ideje töröm a fejem 19''-os monitor vásárlásán. Leginkább munkára (AutoCAD), játékra és netezésre használnám, filmnézéshez ott a kis házimozi és a TV. Viszont nem szeretnék TN+Film paneles monitort. Olvastam a tesztet a P19-2-ről, és már akkor is tetszett, bár a Samsung 970P volt az elsődleges jelöltem, csak az ára igencsak visszatartó ok volt.
Most viszont a PCLand-nél találtam egy fehér P19-2-t 89 rugóért, ami igen csábító ár. Ennyiért csak Belinea 10 19 20-t láttam MVA panellel.
Kérdéseim a következők:
1. Mennyire ismert és megbízható ez a PCLand, van-e vlkinek tapasztalata velük?
2. Van-e bármiféle különbség a fehér és a fekete P19-2 között (a színén kívül természetesen), ami indokolná a 15 rugós árkülönbséget?
3. A FS milyen garanciát vállal a pixelhibákra, mert csak annyit találtam, h. 3 év gari van rá, de konkrétumot semmit?
Előre is kösz a segítséget! -
zjuhasz
aktív tag
Furcsa, a FS honlapján már nincs fenn a termékek között. Nem gyártják már? És ilyen minőségben akkor mi van helyette? T19-2, S19-2, egyik sem valami jó szögben látható, valszeg nem MVA, PVA paneles...
-
<Adamsky>
nagyúr
Ez a ''léc'' nekem teljesen külön volt csomagolva a user manual-al és a CD-kel együtt. Majd csinálok róla egy képet. Nem teljesen tudom elképzelni, hogy ez mit takarna el, de majd kicsit jobban megvizsgálom. Hamarosan jelentkezem...
Ja, és várom/várjuk a tftpanel.hu ''visszatérését''. -
ddekany
veterán
válasz
<Adamsky> #717 üzenetére
Az overshoot az az, amikor a pixel színe változik a régi színtől az új szín felé, és mikor azt eléri, nem bír megállni (mert száguldozik, hogy gyors legyen a reakció idő, a mai mániának megfelelően) és így túlmegy rajta, de aztán visszatolat. Na a ''túlmegy és visszatolat'' ideje alatt természetesrn van egy elszíneződés. Ennél a monitornál viszont nekem nem nagyon sikerűlt tetten érni a jelenséget (ellenben pl. a Samsong 970P-el, ahol azért sokszor belevágódott az ember arcába). De ha vki látni akarja: középszürke háttérre rajzolj egy nagy fekete négyzetet, és mozgasd a képet átlós irányban... a négyzet után lesz egy fekete ''kondenzcsík'' (ez nem overhoot, csak a lassú reakció idő... avagy optimistább nézőpontból hardveres motion blur
), és néha fekete kondenzcsík közepén lesz egy a háttér szűrkéjénl világosabb szűrke ''kondenzcsík'' (na az az overshoot).
Az meg egyébként agyrém, hogy sokat rágódtak sok helyen az overshoot miatt (ami kétlem hogy gyakorlatban sok embernek probléma lenne ennél a típusnál), viszont mindenhol b*sztak megemlíteni a sharpening-et (élesítés), amit ezzek az elemebetegek rányomtak a natív felbontásra is! Vérzik az ember szíve... miért kell ilyenekkel amortizálni egy ilyen jó monitort? Legalább lekapcsolható lenne. Monjuk Racecam legalább megemlítette, hogy valahogy vékonyak a betűk... hát azért.
A monitor egy másik típushibája, amit már néhány helyen említettek, hogy a háttér világítás ereje néha kicsit ''remeg''. Rájön néha, aztán abbahagyja. Lehet hogy csak a hálózati ingadozásokra érzékeny, ne tudom... -
<Adamsky>
nagyúr
Na, akkor én csinálok egy kis ingyen reklámot a EuroOne-nak, mert szvsz. egy nagyon korrekt cég. Én náluk vettem a P19-2-m kb. két hete 104e Ft-ért.
Volna is egy kérdésem a régi tulajokhoz: Adtak hozzá egy ilyen kis műanyag ''lécet'', amit gondolom valahová fel lehet pattintani. Na, de hová, és mire való ez? Ugyan kicsit sietve, de átlapoztam a manual-t, de nem találtam semmit.
Ja, igen! Mi is ez az ''overshoot'' jelenség?
Na, akkor még egy kérdésHová tűnt az a jó kis tftpanel-es magyar oldal? Nekem ugynis nem jön be. [link]
[Szerkesztve] -
-
zjuhasz
aktív tag
Kábelt nem tudtam szerezni, de egy szervizben kipróbálták az én kábelem. Sajnos jó volt. Tehát a monitor rossz. A külső Váci úton (ott már 2-es út) lévő ''Profi'' garanciális szerviz kinn van a halál f*szán, felhívtam őket, hogy elég-e ha csak a kábelt viszem, azt mondták elég, kipróbáljuk. Kimentem (csak bicikli vagy kocsi jöhet szóba, oly' messze van mindentől) de nem tudták (nem akarták?? ) kipróbálni, mondván, hogy nincs DVI-s videokártyájuk.
Potya út volt. Aztán Újpesten a Vision computers szerviz segített,
kibontottak a kedvemért egy gyönyörű Samsung 970P-t és kiderült, hogy a kábel OK
-
zjuhasz
aktív tag
Már régóta bizonytalankodott a DVI csatlakozóm, mostanra teljesen behalt,
csak analógon fogad a monitor jelet. (Biztos, hogy az halt meg, mert ha az átalakítóval a videokártyám DVI kimenetéről küldöm a jelet az analógba, akkor azt látja.) Még van 1,5 év gari, úgyhogy viszem vissza. Eddig csak a város határában, a (külső) Váci út 123-ban találtam szervízt...
-
ddekany
veterán
Érdekes, a 970P-nél sokszór találkoztam overshoot jelenséggel, pedig nem akartam. A P19-2-nál elkég sokat kellet probálkozni, hogy olyan szitut találjak ahol előjön. Persze, egyiknél sem olyan mérvű a jelenség, hogy zavarna a gyakorlatban, szóval szerintem mindegy melyik ilyen szempontból. Vannak nagyritkán peches szituk, ahol határozottan ott van az az inverz szellemkép... na bumm. (Félreértések elekrülése véget: az overshooting és az utánhúzás az nem u.a. Azt hogy melyiknél van nagyobb utánhúzás... talán P19-2-nél, de nem tudom biztosan mert már rég nem láttam 970P-t.)
Ami a színátmeneteket illeti -- látom fentebb téma volt --, van sávosodás (TFT ugyebár...), de határozottan szebbek a színátmenetek mint azon a két 970P-n amit próbálgattam. (A Samsung által tesztre küldött példányt meg szerintem hanyagoljuk, állati gyanus nekem... lásd: [link]. Racecam is azt a bizonyos példányt látta?) És ezen nem amortizálódnak az átmenetek ha a világosságot állítom, felétve hogy nem megyek 16 alá. 970P-nél 50 alatt, ami még bőven világos volt, már jelentek meg az újabb színismétlések. Meg persze, 970P-n nem tett jót az átmeneteknek az abrosz minta sem (álló-dithering), ami P19-2-n nincs (nem álló-dítherel, és FRC-nek sincs nyoma, szóval ez tényleg 8 bitesnek néz ki.)
Ja, és ha már... régen sláger téma volt a betű vékonyodás. Talán azért tűnik sok embernek vékonynak a betűk, mert élesítést nyom a képre ez monitor? Igen, akkor is ha DVI-re dugom, és a menűben 0-ra tekerem a sharpness-t! Kár érte...De nem olyan vészes, csak miért kellett ilyen hülyeséget csinálniuk. Így most ha világossabb (nem fehér) háttern van fekete írás, akkor egy leheletnyi világos kontúrt kapnak a betűk. De cleartype-nál nem látszik annyira.
A monitor állító szoftver (DisplayView) itt sem igazán üzembiztos (ahogyan a MagicTune sem), viszont itt vannak gombok a monitoron, szóval nem muszály feltenni. Mondjuk hasznos progi, mert annyi saját beállítást lehet benne letárolni amennyit akarok, és értelmes neveket lehet nekik adni. -
xeondev
csendes tag
Sziasztok,
Mostanság valahol láttátok ezt a típust? Csomó helyen kerestem, de nem volt.
Tudom google, de árlistában volt, felhivtam hát nincs... -
Tib_
csendes tag
Hello!
Akinek van fekete peldanya meg tudna nekem nezni hogy mi a cikkszam? (a monitor dobozan rajta van)
Silver with black font frame S26361-K983-V170
ezt talaltam egy data sheeten a neten, de a boltban ahol tudnanak hozni ott a cikkszam vege V180 ... es az a gyanum hogy az nem fekete
koszi a segitseget -
Harti
senior tag
Van egy eladó fekete példányom!
Akit érdekel irjon privet!
-
zjuhasz
aktív tag
Sziasztok! Ez a monitorom van nekem is. 2 gépet szerettem volna rákötni, egyiket a dig, másikat az analóg bemenetre. de sajnos mindig csak az analógot látja, hiába választom ki a menüben a digitet, ott nem talál jelet és visszaugrik az analógra. Ha csak a digit van rákötve, akkor látja persze... Tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AOC C24G1 24" ívelt gamer monitor Kiváló állapotban!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Lg ultrawide 34wp500
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest