Új hozzászólás Aktív témák
-
lucutus
csendes tag
Hali amit keresel:
vertical 135°
horizontal 140°
Amugy nekem is efféle moncsim van és meg vagyok vele elégedve annak ellenére
hogy a Metro-ban vettem, én sem találtam róla semmit a hivatalos oldalon , csak a kézikönyvet lehet letölteni fujitsu-siemens oldaláról. Álítolag amit a nagy áruházak kérésére gyártanak /Tesco, Metro,Auchan stb./ kicsivel gyengébb minőségüek és ezért nem szerepelnek a hivatalos oldalakon. De ismétlem hogy én semmi hibát nem vettem észre eddig rajta, pedig szinte mindennel teszteltem.
Én csak ajánlani tudom.
ui.: C17-7-esből van audio-s kivitel is az ha jól emlékszem 16ms-os, ez pedig 13-as -
Racecam
nagyúr
Mondhatnám azt is, így jár az, aki nem ismeri az oldalunkat: A Nagy LCD-Panel táblázat-ot. Bővebben: link
-
Rover623
félisten
Háát...a hátsó gondolat még csak megérthető lenne...no de a hátsó szándék...na de mindegy, te tudod...én inkább maradok a nőknél...
P.S.:
Egyébként vagy 30mp-ig tartott amíg megtaláltam a 140/135 értékeket...
''A google a te barátod...'', hogy egy PH!-s klasszikust idézzek...
[Szerkesztve] -
ric4Rdo
csendes tag
Hi!
Kinéztem magamnak egy ilyen monitort,de egy technikai adatot nem találtam meg: Vertikális látószög.
ha vki tud vmit erről légyszi írja meg, ill. ha vannak tapasztalatai azt is emgöszönném.
ui.: a cég hivatalos honlapján nem talláltam meg a monitort, ez miért lehet?(felmerült bennem vmi hátsó szándék)
köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- Gigabyte AORUS FI27Q Gaming monitor, IPS, 27", WQHD, 1ms, 165Hz-Garancia
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest