Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz parandroid #37004 üzenetére

    Egyetlen futás alatt 10 alkalommal? De hát akkor bukik a hosszat síkon folyamatosan 140bpm körüli pulzussal séma, azt hittem az állóképesség növelésnek az a lényege.

    Nekem hidraulikus tárcsafék van 180-as tárcsákkal és még ezzel is így jártam az elején én is egyszer... :D . Akkor még csak a hátsó féket mertem használni, ami nem volt elég és elgázoltam az előttem lévő haveromat :D . Azóta megtanultam hogyan kell az első féket tépni úgy, hogy ne bukjak előre, így a két fékkel együtt már terepen is bőven elég a fékerő.
    A koskormányt amúgy a legtöbb hölgyemény hamar megszokja, terepen viszont kevés csajt látok zúzni, legalábbis felénk... nem tetszik nekük, hogy poros-sáros lesz a bringa, veszélyesebbnek érzik a terepezést, főleg a lejtőket, persze tisztelet a kivételnek és remélem a húgom megszereti majd. Tavalyelőtt egy csajjal tekertem rendszeresen, ő szeretett terepezni és a lejtőzést is megszokta, viszont ha meglátott egy tócsát leszállt a bringáról, felvette a vállára és lábujjhegyen átszambázott rajta :DDD . Képzelheted, amikor ezt egy túrán többször megcsinálta, nyerítve röhögött mindenki :DDD . Eső után 2-3 napig sosem akart kijönni, csak, ha tökéletesen felszáradt minden :D .

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák