Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    válasz LanyUs #53816 üzenetére

    Ha okosórának kell akkor biztosan jó, sportra azért szerintem leginkább az apple fanok használják. Ha a sport számít és a többi másodlagos akkor sportórát néznék.
    A Garmin nagyon jó kivéve ha fontos a pontos gps :) nekem az évek alatt okozott vagy 3-4-5 alkalommal nagyon rossz mérést (berakott Duna közepébe vagy egyenes vonal ugrás több km-t a tracken), azok szoftver gondok lehettek. Én most elég széles skálán a Garmint ajánlanám bárkinek. Ha alapvető infó kell akkor itt szoktam nézni:
    [link]
    A garminban egyébként az ökoszisztéma, a szoftveres támogatás ami jó, meg a szenzorok. Pl a Stryd megy Apple watch-al, kivételesen, de ha egyáltalán felmerül, hogy az ember valaha használ szenzorokat akkor meg sem fordulna az eszemben nem sport céleszköz. Hosszú ideig támogatva lesz. Egy Applebe, ismerve őket kíváncsi lennék pl hogy lehet felimádkozni egy gpx-et, notóriusan zárt ökoszisztéma, olyannak jó akinek pont jó az alapfunkció és eszébe nem jut mást csinálni.

    Ez volt az a része ami számomra valamennyire racionális. Ez manapság már lassan nem pc mondani, de nőnek random kocogásra amúgy általában az a legjobb ami tetszik neki. Mérve, nem mérve mindegy mert ritkábban szoktak arra figyelni hogy fejlődik stb, ilyen hülyeségekkel inkább mi foglalkozunk (legtöbbünknek nekünk sem számít de talán statisztikailag hajlamosabbak vagyunk teljesítményt nézni, kicsit versengeni). Természetesen emberfüggő de fontos figyelembe venni az egyéni célokat.

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák