Új hozzászólás Aktív témák

  • #64052736

    törölt tag

    válasz tomcica #91435 üzenetére

    Akkor az 5000-et nem sumákolhatom el, meg kell futni.
    Erre sem készültem, csak úgy jött.
    A másik amit megfigyelte, amiatt nem tudom tartani a lassút, az a folyamatos begyorsulás. Egyszerűen ráállok egy tempóra és ott ragadok.
    Szerintem az izombemelegedés teszi, mert soha nem szoktam bemelegíteni. Ezért van az, hogy lassan futom az elejét, ez látszik is a Strava bontásában. Aztán egyre jobban megy, mint tegnap és elfutom. Ez ellen nagyon küzdök. Szándékosan lelassulok, majd ismét vissza, de szinte észre sem veszem magamtól.
    Lehet vennem kellene egy órát, bár a számomra teli felesleges funkciók miatt nem szeretnék. Ki sem használnám a nagy részét.
    Egy olyan puritán kellene, ami csak a távot, időt, tempót méri.
    Amit Zsolt linkel gyakran, a Pacer viszont egy nagyon hasznos funkció, jól jönne, nem futnám el.
    Se pulzus, se kalória, se alvás figyelő, sem fáradtság mérő, egyéb számomra semmit mondó infó nem kellene. Gyors az anyagcserém, égetek, mint a fene, a kalória számláló már itt elesett. Mikor 100kg voltam lassabb volt. Érzem, mikor hogy állok, alszok, idegi fáradtság stb. A frontokkal nem számol... Napközben pocsékul voltam, elment a front, este teljesen helyrejöttem. Reggel mérem, az óra szerint nem lenne ideális. Erre célzok.
    Lehűlés függő is, melegben mentem egyik nap, nem volt túl kellemes, jött az este hűlt a levegő a táv végére gyorsultam. Ilyen a szervezet, az enyém főleg rapszodikus, nem mérhető.
    Ne az óra mondja már meg! Sokszor, mikor fáradt vagyok, gondolom a gép tiltana, de itt jön a poén, hogy elindulok és jobb lesz, persze nem széthajtva magam. Most kinek van igaza? Azt hogy adná meg, hogy fáradtan mennyit menjek salakanyag kihajtás szempontjából? Méricskélnék, a frászt hozná rám, fals eredményt közölne. Oda lenne a spontaneitás.
    A telefonban azt szeretem, hogy nagy ló betűkkel a három legfontosabb dolgot írja ki. Idő, megtett táv, valamint az aktuális sebesség. Ahogy a Zsolt által betett fotón áll, az pont tökéletes lenne, a többi meg sallang(nekem).
    Mikor résztávoznék, elég lenne a számlap középen a tempó kijelzése, mikor lefutnám esetleg csipogna, hogy megvolt a 400m. Ennyire alap műszer kellene.
    Ezek a karperecek meg nem tudják, azokat is néztem, ráadásul kicsik is.
    Eddig sem ettől fejlődtem, hanem, hogy gyakran futottam, meg étrendet váltottam.

    Volt földút is, ahol majdnem a bokám szegtem többször is, barázdák között futottam, ott lelassultam. Legalább lámpa nem volt. :D Valóban nem volt annyira gyors futás, cipőtesztnek jó volt. Hidegfront volt, ami ledarált piszkosul, aztán javult és a végére jobb lett. A frontokkal nagyon küzdök, kivédhetetlen, a természetet nem lehet legyőzni. :N

Új hozzászólás Aktív témák