Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz Ariadne #4940 üzenetére

    Sztem ő se tudja, csak úgy alakult hogy az lett:)
    Többen mondták itt a 15 napot betartandó határidőnek, a kisker által kurtított garról is többfélét, én határozottan úgy emlékszem, hogy te is azt mondtad ha papíron az van akkor bukta, ha majd nagyon ráérek megkeresem. Na ezért kérdeztem olyat, aki ide nem szokott írkálni, de kompetensnek tűnt a témában.
    Volt a mistralban kötsög is, a kékhalban meg csak olyanokkal találkoztam.
    Még egy kérdés, van olyan jogszabály is, amiben valami ilyesmi van: "ha a vevőnek túlzott kényelmetlenséget okoz" akkor -ha jól emlékszem- 30 napot nem lépheti túl az ügyintézés. Jól emlékszem? Bármilyen indokkal mondhatom azt, hogy kényelmetlenséget okoz.

    szerk: Az acer tulajnak, aki biost frissített, véletlen beestem az acer topikba... többek elmondása szerint a hivatalos acer oldalon legtöbb esetben más típus van a letöltésnél, mint amit ír.."természetesen" ezt bármilyen hibaüzenet nélkül engedi is flashelni amitől a gép természetesen működésképtelen lesz, innentől lehet verni a gyártónál az ajtót, vagy akár kiskernél aki akarja...innentől kezdve nem tudják bizonyítani, hogy usererror volt.

    [ Szerkesztve ]

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák