Új hozzászólás Aktív témák

  • goodboy007

    senior tag

    válasz sutyesz96 #123144 üzenetére

    Kókuszchips! 600-800Ft körül van márkától/bolttól függően és nagyon finom! ;)
    Plussz elég sokáig lehet eszegetni már ezt a 200g-ot is, mivel elég kis méretű forgácsokból tevődik össze ez a mennyiség.

    Mai hát atta, de utána futottam még 7km-t és véresre dörzsölődött az izzadástól a mellbimbóm :DDD. Ilyen még nem volt, de mivel mindig ég, ha 3km-nél többet futok, muszáj lesz tennem ellene valamit.
    Cseppet sem lesz buzis legközelebb, ahogy az öltözőben majd leragasztom ragtapasszal futás előtt, áááá! :D

    Egyébként van olyan, aki testépítés mellett viszonylag nagy távokat is szokott futni? Mennyire fér meg egymás mellett a kettő olyan szempontból, hogy ugye futásnál előnytelen a nagy izomtömeg. Nekem a testépítés fontosabb, de egy félmaratonig el akarnék azért jutni és nem akarom, hogy a kettőtől együtt túl izmos legyen a lábam ;] a rendszeres futás miatt esetleg legyengüljek edzésekkor. Tudom, hogy ez egyénfüggő és nekem kell kitapasztalnom, hogy mi az, amikor már az edzés rovására megy, de ha van valakinek ilyen irányú tapasztalata, ne tartsa magában! :)

    [ Szerkesztve ]

    "propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007

Új hozzászólás Aktív témák