Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz S e t h #183619 üzenetére

    Anno én is elkaptam (gondolom) semmi bajom nem volt csak elmenet a szaglásom/ízlelésem vagy fél évre, paráztam mert így nem élet az élet de kopp-kopp visszajött.
    Azóta beadattam 3 oltást is (az elsőnél csak egy kicsit volt érzékeny a vállam a szúrás után főleg ha felemeltem a karom, a másodiknál másnap délelőtt MINDEN izmom fájt olyan mint ha egy teljes testes edzés után lettem volna másnap de délutánra elmúlt, a harmadiknál másnap iszonyatosan éreztem magam: hőemelkedés, izomfájdalom, a hónaljamban valami mirigy megdagadt de bazira kb. mint egy golflabda, de harmadnapra elmúlt)
    Úgyhogy több oltás NEM LESZ, covidra, ez hótziher!

    Úgyhogy értem én, hogy nem szokásos az immunválasz de akkor sem jó betegen vagy nagyon rossz közérzettel edzeni persze lehet tesztelni a testet: pl. biciklizéssel, saját súlyos átmozgató edzéssel stb. hátha végül átbillen a szervezet és maga mögött hagyja ezeket a dolgokat plusz ugye a testedzés stimulálhatja is az immunrendszert lehet egy kis plusz fizikai aktivitás jót tesz.

    Erre van egy vicces sztorim: egy átmulatott éjszaka után (nyár) (ivás, táncolás) hajnalban értem haza lefeküdtem vagy 6-kor és felkeltem kb. 11-kor, ettem egy keveset hallom a kalapálást a szomszédban átmegyek hát a szomszéd fia (ács) csinálta a szülei házának a tetejét (pontosabban folytatta a zsindelyezést amit még múlt héten kezdtünk akkor sokan voltunk ledobáltuk a cserepet léceztünk OSB lap fólia stb.)
    de egyedül volt nem volt segítsége ez így elég macerás mondtam neki, hogy beállok segíteni (feladogatni a zsindelyt stb.) ahogy elkezdtem izzadni (hosszú ujjú inget vettem fel és kalapot a napszúrás ellen) szinte éreztem ahogy az alkohol párolog ki a pórusaimon keresztül.
    Az első pár órában elképesztően rosszul voltam (hót másnaposan, tűző napon egy tetőn csoda hogy nem estem le) aztán egyre jobban késő délutánra már teljesen belejöttem.
    Ha egész nap otthon henyélek felkelés után akkor tuti még este sem lettem volna túl jó de ez a fizikai aktivitás rendesen megpörgette az anyagcserémet)

    Tehát van amikor segíthet a fizikai aktivitás.

Új hozzászólás Aktív témák