Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz Fred23 #185040 üzenetére

    igen szamomra is kerdeses a minosege, tekintetbe veve hogy ez egy koppintas, az eredeti bowflex tobbszor ennyibe kerul :DDD

    #185043benfolds
    en is beleokoskodok :D nem biztos hogy jo otlet igy forumrol lemasolni valaki edzestervet anelkul, hogy ertened, latnad mit hogyan es miert csinal. ezert erdemes elmeletbe melyebben belemenni, hogy utana szemelyre tudd szabni a koncepciokat.
    intenzitast is mindenki maskent ertelmezi, nem eleg annyit latnod, hogy xy 1 sorozatot huzoczkodik csak. nem mind1, hogy megall-e 3-mal bukas elott, vagy mondjuk az utolso 2 ismetles koncentrikus resze lesz 6-8 masodperc.
    ha kezdo vagy, vagy nemelyik gyakorlat nem idealis neked plane nem erdemes eroltetni a technika rovasara a bukasig valo edzest.
    amugy progresszio kezdoknel sztem jo ertekmero hogy jo-e amit csinalsz. sztem ha elkezd vki edzeni, akkor 1-2 evig, amig mondjuk el nem jutsz felhuzasban, guggolasban (persze ha egyaltalan csinalsz ilyet) naturalban 1.5-2x testsulykilogrammig 10-20 ismetlessel, addig folyamatos fejlodesnek kell lennie. minden heten vagy hasznalt sulyt, vagy suly alatt toltott idot tudnod kell novelni legtobb gyarkolatban, legalabbis nekem ez a tapasztalatom. ha nem akkor lehet hogy tuledzel, nem jo a technika, nem eleg az alvas, etkezes, keves a volumen, intenzitas, nem megfelelo a gyakorlat stb..

    hmm gyerekek ez a bolgar split squat is gyilkos...es meg van az a hatranya, hogy ketszer kell vegigszenvedni, mert 2 laba van az embernek... :D
    na pl en biztos nem fogok 10 sorozatot csinalni labra, ellenben vallra, mellre ugy latom jobban fejlodok 10 koruli heti sorozatszammal..szemben vallra pl. a korabbi 1 sorozat (+bemelegites) fejfolul nyomassal.
    hatra meg elfogytam az otletekbol, de ott se latom ertelmet nalam a 10 sorozatnak, csinalok 2 set huzoczkodast meg 3 sorozat evezest ez 5 set es itt kifogytam az otletekbol. mondjuk ez ugye mar 5 sorozat bicepszre is, szoval arra sem kell mar csak par sorozat pluszban szerencsere...mondjuk ez mindig sokkal tobb, mint amit korabban csinaltam, semmi kulon bicepsz es tricepsz edzest nem csinaltam korabban :D
    mondjuk huzodzkodasban en mar nagyon reg platon vagyok, lehet valamit varialnom is kellene, amiota az eszemet tudom +15 kg-mal huzodzkodok 7-8-at,, 45-60 sec. negativokkal probalom megtoldani, de valojaban ez se lendit tul ezen. a bicepsz edzes elkezdese sem. mondjuk bicepsznel pont nem erzem hogy barmit is csinalnek 1 perc alatti suly alatt toltott idovel, lehet megviccel az izomrostom es ki kellene probalnom 30+ ismetleses hosszabb sorozatokat?
    vagy lehet a hasam visszafogna huzockodasnal? vagy annak kicsi az eselye? mert ugye azt se edzettem soha kulon :DDD
    csinaltam most labemelest gyurun, es 15 utan keszen voltam :B

    [ Szerkesztve ]

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák