Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz Oppenheimer #185220 üzenetére

    miert lenne ordogtol valo a tomegnovelo? a feherje meg nem az? ha pl kreatin nelkuli tomegnovelot nezel, akkor az nem mas, mint feherje szenhidrattal, kis zsirral.

    #185222Fred23 csereljunk mar anyagcseret 2 honapra pls :D en most mentem tiltre, a mellkaspant a 2 nappal ezelotti beallitason most lotyogott rajtam...merlegem nincs itthon. mondjuk kb soha nem volt ilyen, hogy heti 4x zone2-ot csinaljak.

    most megrendelem a tomegnovelot, es elkezdem onteni magamba, kivancsi vagyok mi lesz. valszeg lefekves elott is tolni kellene magamba a kajat...vmelyik nap este 11 utan, kajalas utan 1-2 oraval lefekves elott meg 6 szelet bejgli, 120 g zsiros sajt, 1 pohar bor, 1 zacsko ropi...es csak bontom le az izmot. vicc. mert amugy saccra 8-10% ala nem megyek le soha, gondolom ahhoz aerob kellene :U ha egyaltalan jol tippelem a testzsir%ot...
    nem akarok kaloriat trackelni, de most megneztem mennyit eszek, eleg gyakran eszek ilyet:
    10 dkg hazikolbasz, 20 dkg kovaszos kenyer, 50 g cheddar sajt, egy kis tanyer zoldseg. ez vagy 1300+ kcal, rohadt sok protein, hogy lehet ettol nem hizni? most elkezdtem keresgelni 1kg plusz izom mennyi kcalt igenyel, csodalkozok amit latok. lehet az, hogy amikor 4-5e + kcalt ettem, mondjuk +8-9kg izommal ahhoz kepest most csak kb. 500 kcal-lal kellene kevesebbet ennem? hat akkor persze h nem hizok...mert azert a 4-5e nek a kozeleben nem vagyok.

    elovettem az egyenes rudam, csinaltam egy kis emelvenyt hogy ne kelljen olyan melyre hajolni, es elkezdtem felhuzni. persze meg csak alibibol, meglatjuk mit szol hozza az alsohatam, derekam. koszi yt algo hogy li dayin meg a kinai sulyemelo csapat videoit dobalod, jo motivacio :C urlenyek ezek a sracok..

    [ Szerkesztve ]

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák