Új hozzászólás Aktív témák

  • Gainka

    őstag

    válasz m3ss #186888 üzenetére

    Azt értem hogy az izom 30al is növöget, csak épp az a nem mindegy mennyire hatásos, hisz sima fekvotamasszal is el lehet erni egy sportos fizikumot, erre irtam hogy tesizni jó, meg hat gondoljunk bele ha egy edzesnapon minden gyakorlatot 30as ismetlessel csinalnank. Hosszutavu fejlodes szerintem elkepzelhetetlen. Es akkor most 20 kilorol emelek 30ra mert mar annyival is megy a 30 ismetles, szerintem a natural testet nem ösztönzi hosszutavon nagy izom növekedésre.

    Fred23

    Nálam müköd ez sokkal jobban mint a bontott edzes sok gyakorlattal/edzes csak akkor nem megyek vegig a felsotesten. Erre hivom fel a figyelmed, mert ugye ha fekvenyomasnal a melled kimaxolod mar nem fog ugy mukodni se a tolockodas se huzockodas legalabb is nalam. Tehát én csak azert veszem visszabb mert a kovetkezö összetett gyakorlatban is dolgozni fog ez az izom, nem akkora intenzitással de fog. Meg elég jol rá tudok koncentrálni a megdolgozni kivánt teruletre, ezt bizonygattam már magamnak is hogy igy van mert 7-8-nál raktam már le 10-20 kiloval kevesebb súlyt(<->OPiiPO :R ) is szoval nalam a sok ismetles nem jo, kiurulnek az energiaraktarak, mielott meglenne az átlag, az altalam kitapasztalt maximum munka előtt.

    Erre az egeszre az jut eszembe hogy ha van 5db 2 decis pohár(gyakorlat) és fel liter vized (energia) ha az elso egy két poharat teleöntöd nem marad a többibe, ezert az elso egy ket poharat megfontoltan kell felengedni vizzel... :DDD

    aelod Ez igy jo en nagyon dagi vagyok még ehez kepest nem is csinalok még lépet. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák