Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Dorian #187504 üzenetére

    Igen, próbálok ezen az úton járni, de nem megy egyik pillanatról a másikra. Másik meg, hogy nem akartam 20% bf-re még tömegelni, mert akkor végképp úgy néztem volna ki, mint a lefosott kmkő..

    m3ss: progresszio vmilyen modon, legyen az akar suly, ismetlesszam, volumen akkor kvazi hiaba bulkolsz. vagy rosszul gondolom?
    Nem, jól gondolod, természetesen van progresszió, ha ugyanazt a súlyt emelgetném, akkor nyílván nincs miről beszélni.

    most a vallfajas az mas kerdes, nem is ertek ehhez meg ezt te erzed.

    azt csak amiatt írtam, hogy oda pl sose fogok tudni olyan súllyal dolgozni, ettől független igyekszem kihozni magamból amit lehet.

    en elkezdenek a helyedben azonnal guggolni, bolgar guggolni. ahhoz nem kell a vall. ez a testtomeg nagyon keves. de mintha nem lenne holnap olyan hozzallassal :DD persze csak ha begyakoroltad a technikajat, de ennyi ido alatt az csak megvan mar.

    Köszi erre ránézek, jelenleg guggolás is gépen megy. Testtömegen meg igyekszek változtatni, de amit Doriannak is írtam, 20%+ bf-re nem akartam tömegelni.
    Bulkot idén még nem nyomtam, tavaly az itthoni HIIT edzéseket csináltam amikor bulkoltam, felmentem 72kg-re, de jött vele zsír is, mivel sz@rul ettem :I Ezért kezdtem most megint diétába, illetve ahogy írtam, november végétől kezdtem terembe járni.

    "It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

Új hozzászólás Aktív témák