Új hozzászólás Aktív témák

  • Vitee

    aktív tag

    válasz Tyler Durden #187514 üzenetére

    Az, hogy zsir jott fel mert szarul ettel, az nem feltetlen a kaja hibaja, legalabbis szerintem.
    Ha kaloriatobbletben eszel, de megvan a megfelelo mennyisegu tapanyag az izomepiteshez es ehhez a megfelelo edzes, tegyuk fel a kajad 100%-os (bar mihez kepest kell annak lennie?), itt jonnek a kepbe az egyeni sajatossagok.
    Valaki ilyen adott korulmenyek kozott +10kg sulygyarapodasbol lehet felepit 5-7 kg izmot, amig egy masik 1-2-t, a tobbi zsir.
    Arra akartam ezzel utalni, hogy nincs olyan, hogy szarul eves miatt jott fel a sok zsir, ha megvan az izomepiteshez szukseges makro.
    A tobblet az tobblet, ha mar izom nem epul, igyis-ugyis zsirkent fog lerakodni, ami lerakodik, hiaba a "tokeletes" kaja.
    Jo pelda erre a topikban Dave, aki legjobb formajat meki + pizza + alkohol komboval csinalta, ugy, hogy nem figyelt semmire.
    A kajam nekem is rendben volt, edzes is, megis sok zsir jott sajnos, izom alig. El kellene nekem is menni egy testo meresre, sok eve erzem mar, hogy valami nem oke nalam, a jelek pedig mind ide vezetnek.

    A fentiek miatt lehetseges az is amit Dorian ir. Ha megvan a megfelelo mennyisegu feherje, az edzes is jo, ahhoz, hogy izmot epitsunk, nem feltetlen kellene kaloriatobbletben lennunk. Szintentarton, de meg deficitben is lehet.
    De aelod ezekrol tobbet tudna mondani, o a profi ezekben!

    [ Szerkesztve ]

    "Life before death, strength before weakness, journey before destination."

Új hozzászólás Aktív témák